Confirmada la inscripció de 77 caravanes a l’Espai Casetes per a la Festa Major de la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Confirmada la inscripció de 77 caravanes a l’Espai Casetes per a la Festa Major de la Seu d’Urgell

Un total de 77 colles ja han s’han inscrit a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per poder instal·lar les seves caravanes a l’Espai Casetes de la Festa Major 2018.

Totes aquestes inscripcions corresponen a grups que ja havien participat en l’edició de l’any passat. Per aquest motiu, tenen preferència en el procés per assignar les ubicacions a l’esplanada de l’aparcament Doctor Peiró, on se celebren habitualment els principals concerts de la festa urgellenca.

Enguany hi havia disponibles 79 espais per a les caravanes. Això significa que encara resten dues places lliures, que ara es posaran a disposició de les colles que s’hi vulguin instal·lar per primera vegada. Les persones interessades poden fer la preinscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu al llarg d’aquesta setmana vinent: de dilluns 16 a divendres 20 de juliol, en els horaris habituals d’atenció al públic.

Després de completar-se la preinscripció, i en previsió que hi hagi més de dues colles inscrites, es durà a terme el sorteig d’aquestes dues places, concretament dilluns 23 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament.

caravanesSU

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 347 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×