MÉS DE 230 NENS I NENES DELS CASALS DEL JUSSÀ JUGUEN I BALLEN EN UNA JORNADA DE GERMANOR

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

MÉS DE 230 NENS I NENES DELS CASALS DEL JUSSÀ JUGUEN I BALLEN EN UNA JORNADA DE GERMANOR

La Trobada de Casals d’Estiu del Pallars Jussà celebrat a Isona, ha aplegat enguany amb 237 infants i uns 40 monitors/es que integren les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà.

La jornada, que té com a objectiu la trobada lúdica dels infants de la comarca, ha tingut com a eix temàtic l’energia sostenible i s’ha organitzat en col·laboració amb Institut Català de l’Energia que ha dinamitzat diferents  activitats lúdiques incloses dins en la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.En total hi ha participat 7 casals dels municipis de Tremp, Talarn, Salàs de Pallars, la Pobla de Segur, la Vall Fosca i Isona i Conca Dellà, que enguany ha estat el municipi acollidor.

La jornada s’ha desenvolupat durant tot el matí amb jocs que han permès als nens i les nenes de tota la comarca interactuar i fer coneixença. Finalment un grup d’animació ha fet cantar i ballar els centenars de nenes i nens abans de retornar a les seves localitats respectives.

Per fer front a les elevades temperatures que aquests dies afecten el territori, una part de les activitats s’han fet a cobert mentre que els bombers voluntaris d’Isona han anat refrescant els espais amb mànegues d’aigua que han fet més suportable la temperatura.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ramon Jordana, present a la trobada, ha explicat que aquesta activitat vol promoure l’agermanament entre els més petits i alhora fer-los descobrir el seu entorn més pròxim, per això es tracta d’una trobada itinerant que recorre el Pallars Jussà.

Aquesta activitat, organitzada conjuntament per l’Oficina Jove, i els Serveis Socials del Consell Comarcal, l’oficina de Transició Energètica, així com l’ajuntament d’Isona i Conca Dellà i ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

CASALS DEL JUSSÀ JUGUEN
NENS I NENES DELS CASALS DEL JUSSÀ JUGUEN I BALLEN
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 200 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×