CARTOGRAFIA I RUTES DIGITALS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA ORGANITZA UNA SESSIÓ DE FORMACIÓ SOBRE CARTOGRAFIA I RUTES DIGITALS PER ALS ESTABLIMENTS ADHERITS AL PROGRAMA “BENVINGUTS, SENDERISTES I CICLOTURISTES” QUE IMPULSA EL PATRONAT DE TURISME

L’aplicació de les noves tecnologies ha arribat amb força al món de l’excursionisme i del cicloturisme. Aquestes noves eines obren la possibilitat als usuaris d’aquestes activitats de rebre més informació i disposar d’un accés més fàcil per fer rutes guiades mitjançant els GPS i mòbils una vegada s’han descarregat els tracks del recorregut que es vol fer.

En aquest sentit,  la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, ha organitzat aquest matí una sessió de formació adreçada als establiments i les entitats adherits al programa “Benvinguts, senderistes i cicloturistes” que ha tractat sobre cartografia i rutes digitals.El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, ha inaugurat la jornada, que ha comptat amb la participació de més d’una vintena d’empresaris i representants d’entitats vinculades amb l’esmentat projecte. Alegre ha explicat que aquesta nova jornada de treball tenia com a finalitat donar les eines necessàries als empresaris vinculats amb el programa “Benvinguts, senderistes i cicloturistes” perquè sàpiguen gestionar de manera directa la cartografia de l’entorn on tenen situat el seu establiment i tinguin els coneixements necessaris per poder registrar rutes que els usuaris es podran descarregar i fer-les amb l’ús de GPS o dels mòbils. El director del Patronat també ha explicat el Pla d’accions del Patronat per a aquest 2016 per promocionar i millorar la comercialització del projecte “Benvinguts, senderistes i cicloturistes” per a enguany.

Per la seva banda el director del projecte, Gonçal Portabella, que ha impartit la jornada, ha explicat que la sessió de treball pretén dotar els empresaris vinculats al projecte amb els coneixements necessaris perquè puguin gestionar la  informació per a la creació de rutes en format digital i propostes turístiques en l’àmbit del senderisme i del cicloturisme adreçades a la gent a la qual li agrada moure’s pel territori. Després de la jornada teòrica d’aquest matí, el pròxim dimecres, 10 de febrer, tindrà lloc una jornada pràctica  a Tremp.

68 establiments de Lleida vinculats amb el projecte “Benvinguts”

Quaranta establiments d’allotjament turístic de les comarques de Lleida van rebre l’any 2015  el segell “Benvinguts, senderistes i cicloturistes”, que acredita que disposen d’un conjunt de serveis que s’adeqüen als practicants de senderisme i de cicloturisme i que tenen com a objectiu primordial captar aquest segment de turista i garantir una bona estada. La Diputació de Lleida ha obert una segona fase del projecte per a altres 28 empresaris de les comarques lleidatanes que han volgut sumar-se a la iniciativa i actualment es troben fent els cursos de formació corresponent.

El projecte “Benvinguts, senderistes i cicloturistes” és pioner a Catalunya i està essent desenvolupat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme, amb la finalitat de potenciar, encara més, les comarques de Lleida com un referent capdavanter en els productes de turisme actiu com el senderisme i el cicloturisme.

formació--polivalent-Diputació-Lleida

La sessió de treball ha tingut lloc aquest matí a la sala polivalent de la Diputació de Lleida amb la participació de més d’una vintena d’empresaris i entitats vinculats amb el projecte “Benvinguts, senderistes i cicloturistes”

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.400 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×