Abel Carretero, quart al campionat d’Europa de skyrunning

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Abel Carretero aconsegueix una gran quarta posició individual i l’or en el conjunt dels equips nacionals

El passat divendres 19 de novembre el corredor de muntanya pallarès Abel Carretero va participar al campionat d’Europa de skyrunning amb la selecció espanyola FEDME a Portugal, on va aconseguir finalitzar la prova de la modalitat ultra en quarta posició.

Amb un traçat de 65 km i més de 6.000 metres de desnivell positiu, el pallarès va necessitar poc menys de 9 hores (8 hores i 56 minuts) per completar una gran cursa i endur-se la medalla de xocolata, posició que va ajudar a sumar punts de cara al títol per seleccions.

Gràcies a les victòries dels seus companys de selecció Manuel Merillas i Sandra Sevillano i el tercer lloc de Manuel Anguita, amb qui va mantenir un frec a frec durant gairebé 50 quilòmetres, el combinat espanyol sumava uns punts molt valuosos de cara a la classificació per equips, que es tancaria segons els resultats de la prova de 35 km de l’endemà.

Segons el mateix Carretero, «el recorregut va ser molt dur i molt exigent, tant pel desnivell com per la tecnicitat, però estic molt satisfet d’haver pogut aconseguir un quart lloc amb un temps inferior a les 9 hores».

Amb aquest resultat el corredor tanca ja una temporada molt intensa en què ha aconseguit brillar en diverses proves de nivell nacional i internacional. Després d’un merescut descans, tornarà a calçar-se les vambes per preparar la propera temporada.

Abel Carretero

Notícies Pallars Sobirà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots