El programa de Ràdio Seu ‘Carretera i Manta’ completa l’estiu amb l’aportació solidària i el sorteig d’un viatge

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

El programa de Ràdio Seu ‘Carretera i Manta’ completa l’estiu amb l’aportació solidària i el sorteig d’un viatge

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat l’estiu amb el sorteig d’un viatge entre els participants i la donació d’un xec solidari de 440 € per un projecte local, que enguany s’ha concedit a Càritas d’Urgell.

L’acció solidària es fa en base a les trucades rebudes per l’espai, que enguany ha tornat a superar àmpliament els 2.200 participants, entre les trucades i els missatges en xarxes socials, i ha ofert novament una gran interacció amb els oients i seguidors, alguns dels quals han assistit com a públic a l’últim programa, que s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la presència, en representació del Consistori, del primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro.

El director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, ha recollit el xec de mans de Josep Marsino, representant d’Electrònica Simac, que és el patrocinador que facilita l’aportació. Casanova ha recordat la important tasca que duu a terme Càritas a nivell local, actualment en diversos fronts com són el suport a persones amb dificultats econòmiques o amb discapacitats o bé l’empresa solidària Nou Grapats, que facilita la inserció social i laboral mitjançant l’aprofitament de roba recollida als prop de vuitanta contenidors repartits arreu de la diòcesi.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l’esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per Viatges CadíTours. La guanyadora ha estat l’oient Dolors Guilló, que tenia la trucada número 1.550. El xec l’ha lliurat Mercè Vidal, en representació de CadíTours.

També s’ha sortejat els últims premis setmanals de la temporada: una coca de Pastisseria Vilarrubla, que ha estat per al número 1.458, de la jove oient Laia Pino –que precisament aquest divendres celebrava el seu desè aniversari-; i una activitat al Ràfting Parc, que ha estat per al 790, corresponent a Juani Menduiña.

Carretera-i-Manta-lliurament-premi-viatge

Cada setmana de l’estiu el concurs, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i produït per Pep Graell i Laura Pubill, ha regalat desenes de premis i, en total, ha entrevistat més de cent personatges. Amb 22 anys en antena, ‘Carretera i Manta’ ja és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant les xarxes socials, que han obert l’espai estiuenc a nous i joves seguidors.

Patrocinadors

Enguany ‘Carretera i Manta’ ha comptat amb el patrocini de: Bar Esquitx, Kids&Us la Seu, Mister Crafstman Personalització i Impressió Digital, Navarro i Viu Psicòlegs, Pastisseria Vilarrubla, Porté Betriu, Rafting Parc La Seu, Simac Electrònica, Stiu 3000 i Viatges Cadí Tours.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 191 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×