Carles Vives… un sonriure diu mes que mil paraules

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
vives
Carles Vives

En Carles Vives és un home d’un tarannà senzill, obert i molt planer, que tot seguit estableix una relació de confiança que et fa sentir com a casa. Va néixer a Talarn (Pallars Jussà) el 6 de Novembre de 1950 i estudià intern al col·legi Sant Miquel de Molins de Rei, i és en aquesta ciutat on formà una família i si va establir, repartint el seu cor entre Molins de Rei i el seu poble de Talarn.
Malgrat que va estudiar peritatge mercantil, la seva veritable passió ha estat sempre recollir i expandir els acudits populars, la qual cosa, l’ha portat a editar un primer recull «Riure per les butxaques» Ed. Sirius, ja per la 3ª edició i traduït al castellà amb el títol «Al mal tiempo buena cara», ja per la 2ª edició; i un segon recull «Riure per viure» editat per AFANOC. Paral·lelament s’ocupa d’espais setmanals -sempre relacionats amb l’humor- a la ràdio i a un mitjà de comunicació escrit.
Volem destacar, que aquesta tasca humorística te a més a més una altra finalitat, que remarca la qualitat humana del personatge d’aquest mes, doncs, els beneficis que generen aquestes edicions son destinats integrament a les activitats de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), que treballa per a millorar la qualitat de vida dels nens afectats pel càncer i buscar solucions a la greu problemàtica que acompanya a aquesta malaltia.
Amb la seva tasca humorística, en Carles, intenta obrir una escletxa de llum, mitjançant les rialles, a tots els que llexeixen els seus reculls, senzills, sans, divertits i sense males intencions. L’alegria que envaeix el nostre cos quan riem es un remei molt efectiu per a la salut i per superar els problemes quotidians que tot sovint ens fan oblidar, que podem riure malgrat els entrebancs que tot sovint ens posa la vida.

QUÈ ÉS AFANOC?
AFANOC es constitueix com associació per iniciativa d’un grup de pares, amics i familiars de nens afectats pel càncer, amb el propòsit de buscar solucions a la greu problemàtica que acompanya el càncer infantil i el seu tractament. Creiem que els pares hem d’adoptar un paper actiu en la curació dels nostres fills, doncs la nostra experiència ens ha demostrat que la qualitat de vida dels nens i del seu ambient afecten el desenvolupament i la curació de la malaltia.
C/ Pere Serafí, 41 – 08012 Barcelona
Tel. 932 377 979 – 932 376 699

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 5,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 2.035 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×