CÀRITAS URGELL MANTÉ LA SEVA ACTIVITAT VERS ELS QUE HO NECESSITEN RESPECTANT LES NORMES DE CONFINAMENT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CÀRITAS URGELL MANTÉ LA SEVA ACTIVITAT VERS ELS QUE HO NECESSITEN RESPECTANT LES NORMES DE CONFINAMENT

A Càritas d’Urgell ens hem adaptat a les normatives de confinament requerides per les autoritats governamentals per seguir fent la nostra tasca: el nostre acompanyament més que mai acull, escolta, orienta i acompanya les persones. Perquè hi ha moltes casuístiques, moltes situacions que requereixen que estiguem pendents.

Als centres de Càritas Diocesana d’Urgell atenem consultes telefòniques, en línia. Les peticions urgents es fan de manera presencial, seguint les recomanacions sanitàries. 

Mantenim contacte constant amb els Serveis Socials de les institucions per donar resposta a les necessitats socials del territori a través de les mesures que siguin necessàries.

Tramitem de manera regular els ajuts econòmics a aquelles famílies que ja eren ateses per l’entitat, i duem a terme un seguiment telefònic a totes aquestes famílies.

Al llarg dels darrers dies, em fet accions puntuals que us volem compartir:

  • Vam fer ahir divendres 27, el lliurament de 200 bates pel personal sanitari    realitzades per voluntàries de Càritas al CAP de Balaguer.
  • S’ha habilitat el claustre de la Residència Sant Domènec de Balaguer i s’hi ha fet una exposició de fotografies del “Balaguer antic”, per a què els avis puguin passejar i mantenir una activitat física.
  • Es fa donació d’aliments porta a porta a les famílies vinculades a la Llar d’infants “Francesc Xavier” que ho necessiten. A la Seu d’Urgell.
  • S’ha cedit un ordinador de Càritas Bellvís als infants d’una família per a que puguin tenir accés a internet i fer els deures de l’escola.
  • Hem fet ajuts d’urgència per poder pagar factura mòbil, per tal que l’usuari pugui mantenir-se connectat. A Balaguer.
  • es voluntàries dels Espais grapats de diversos centres han rebut a les seves cases material per a confeccionar estovalles amb el logotip de Càritas per a utilitzar a les fires.

Us informem també que la nostra xarxa de voluntariat, degut a les mesures de precaució adoptades, no podrà funcionar amb les prestacions habituals. Agraïm la feina dels voluntaris, amb els que mantenim contacte telefònic constant per tal d’acompanyar-nos mútuament en aquest procés.

CÀRITAS URGELL

Som molt conscients que aquesta crisi ens afecta a tots i a totes. La solidaritat, ara més que mai, és molt necessària, perquè només ajudant-nos podrem superar-ho. Us encoratgem a fer pinya, a demostrar la nostra estimació pels altres. Gràcies per l’esforç de tots.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 91 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×