Noves càpsules formatives d’aplicació de les tecnologies al CEI Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Noves càpsules formatives d’aplicació de les tecnologies al CEI Val d’Aran


“Presentacions escrites, telefòniques i en persona les claus per tenir èxit” i “Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina”

El CEI Val d’Aran de Casau proposa dues noves càpsules gratuïtes sobre la utilització de les tecnologies dins del cicle dimarts de treball el proper 2 d’abril.


La primera càpsula formativa que porta el títol de “Presentacions escrites, telefòniques i en persona les claus per tenir èxit” tindrà lloc el dimarts 2 d’abril de 10.00 a 12.00h. La segona càpsula amb el títol de “Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina” serà de 12.00 a 14.00h.


Totes dues càpsules aniran a càrrec d’Albert Vilà i Gasol.
Les càpsules formatives s’imparteixen al CEI Val d’Aran de Casau, Plaça Naua, 1, i estan organitzades pel mateix CEI Val d’Aran i el Conselh Generau d’Aran en col·laboració amb la Diputació de Lleida i GlobaLleida, amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.


Les inscripcions per a participar en aquesta càpsula formativa sobre protecció de dades es poden formalitzar a www.ceivaldaran.org o a l’enllaç corresponent del web del Conselh Generau d’Aran www.aran.org, i també trucant al telf. 973 64 18 01.

Les càpsules del CEI Val d’Aran són gratuïtes i s’adrecen a totes les persones o empreses interessades a ampliar la seva formació.
Totes les persones inscrites hauran de portar el DNI, NIE o fotocòpia del document.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 103 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×