Campionat Europeu d’Esquí Nòrdic Marxa Beret

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Arriba la 37a Marxa Beret que aquest any acull el Campionat Europeu d’Esquí Nòrdic

  • L’estació aranesa de Baqueira Beret acollirà els dies 6 i 7 de febrer la 37a Marxa Beret i el Campionat d’Europa d’Esquí Nòrdic.

  • S’espera l’arribada i participació d’entre 1.400 i 1.500 esportistes procedents de tot el món.

  • La Marxa Beret al ser una marxa popular compta amb diferents distàncies podent participar gent de qualsevol nivell.  • Fins demà dimecres, 3 de febrer, es poden realitzar les inscripcions per Internet a marxaberet.

fototur_12

La Marxa Beret va néixer l’any 1977 com una marxa popular i aquest any, inclou la marató d’estil clàssic i d’estil lliure, puntuable per la Copa Catalana i pel Campionat d’Europa de Maratons d’Esquí. Igualment, és puntable pel Campionat d’Europa d’Esquí Nòrdic i la qualificació dels esportistes està inclosa en el calendari de la Federació Internacional d’Esquí de proves populars i també en el calendari Euroloppet (circuit europeu de marxes de llarga distància).

S’espera la participació d’entre 1.400 i 1.500 esportistes, un 40% dels quals provenen de països nòrdics, d’Alemanya, Àustria o Itàlia.

Les inscripcions van a bon ritme (prop de 600 inscrits) i ja han confirmat la participació fondistes de la talla de Ioseba Rojo, de l’equip de la Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern (RFEDI), Diego Ruiz, Jesús Labanda, Martí Vigo i Ruben Caseny. L’organització també ha destacat que entre els corredors d’elit estrangers hi ha Rolf Aschenbrenner (AUSTRIA) i Weis Eric (LUXEMBURG).

La Marxa Beret és la prova d’esquí de fons popular en estil clàssic més multitudinària d’Espanya

El dijous, 4 de febrer, s’inaugurarà la primera Fira de la Neu i l’Esport “Nheusport” al pavelló esportiu de Salardú on també es trobarà instal·lada la Casa d’Acolliment, lloc emblemàtic per realitzar inscripcions de darrera hora, recollida de dorsals, informació als participants,…

El divendres, 5 de febrer, a partir de les 18:00 hores al Pavelló esportiu de Salardú tindrà lloc l’acte inaugural de la 37a Marxa Beret i Campionat Europeu d’Esquí Nòrdic.

El dissabte 6 de febrer tindrà lloc la prova en estil lliure de dues distàncies de 15km en la zona d’Orri i Beret i de 30 km en la zona d’Orri i Beret.

El diumenge 7 de febrer es disputarà la prova de llarga distancia en estil clàssic. Amb un circuit de 10km en la zona de Beret i Orri; de 21km en la zona de Beret, Orri i Montgarri i finalment al circuit de 42km, en la zona de Beret, Orri, Montgarri i direcció Marimanha.

Aquesta prova correspon al Campionat d’Europa de Maratons d’Esquí i el campió d’Europa serà qui aconsegueixi el còmput dels dos millors temps de les dues proves de llarga distància: la prova de 30km (dissabte) i de 42km (diumenge).

L’any vinent, aquest Campionat d’Europa se celebrarà a Vuokatti, Finlàndia.

La Marxa Beret l’organitza el Conselh Generau d’Aran, Baqueira Beret i l’Ajuntament de Naut Aran amb la col·laboració de l’Associació Volentaris Val d’Aran y d’altres organismes, a més de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.637 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×