Campionat de Catalunya de múixing a Port Ainé

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’obre la temporada de neu al múixing amb la disputa del Campionat de Catalunya a Port Ainé

Barcelona, 20 de gener de 2016. Aquest cap de setmana es reprèn l’activitat de la II Copa Gos Àrtic amb la disputa del Campionat de Catalunya de Múixing, primera gran cita de la temporada sobre neu. L’escenari serà l’estació pallaresa de Port Ainé, amb el punt de trobada fixat a l’Hotel Port Ainé 2000, des d’on sortirà el recorregut previst.
Una cinquantena de participants prendran la sortida per afrontar un dels dos traçats previstos per a les diferents categories. El llarg, amb prop de 10 quilòmetres, i el curt, amb 3,5, distàncies que podran variar en funció de la qualitat de la neu.

Aquesta prova servirà per decidir els nous campions de Catalunya de l’especialitat, ja que aquest any el Campionat se celebra a prova única. Els títols en joc corresponen a les diferents categories de les tres especialitats del múixing neu: trineu, esquijòring i canicròs.
El Campionat es disputarà a dues mànigues. La primera, dissabte 23, nocturna, amb la sortida del primer participant prevista per a les 18:45h. Diumenge es farà la segona i decisiva jornada, a partir de les 08:00h.

II Copa Gos Àrtic
La prova puntua també per a la II Copa Gos Àrtic, que amb la cita de Port Ainé arriba a l’equador d’aquesta temporada. La pròxima cursa serà sobre terra, a Vallgorguina, el 13 i 14 de febrer, amb la disputa de la Copa d’Espanya de Múixing i Canicròs.

portaine_poster_lleuger
Recordeu que trobareu puntualment totes les novetats relatives a la Copa Gos Àrtic al web www.clubgosartic.cat, així com a les principals xarxes socials. Allà podeu consultar la llista d’inscrits, els reglaments i resultats i descarregar-vos fotografies de les competicions (© Gos Àrtic). Així mateix tenim imatges de TV per a aquells que ens ho sol·licitin.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 1.338 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×