Campionat Catalunya Cadet 2016

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Patinatge Artístic

El passat cap de setmana, dissabte 14 i diumenge 15 de maig, ha tingut lloc al Poliesportiu de la Seu d’Urgell el Campionat de Catalunya Cadet 2016. Ha estat organitzat pel CHPA CADÍ juntament amb la Federació Catalana de Patinatge de la Territorial de Lleida. Aquest campionat ha reunit els millors patinadors catalans de les 4 territorials, un total de 30 patinadores, 18 patinadors i 3 parelles artístic. Un pavelló ple de gom a gom durant les 2 jornades, on han gaudit d’aquest esport familiars, autoritats, federatius, jutges….

El CHPA CADÍ ha estat representat per les patinadores Cadets: Aina Rubio, Paula Moliné i Andrea Tarrés, que van aconseguir la classificació en el passat Campionat Territorial i formaven part del grup de 10 patinadors lleidatans en competició.

En els programes curts de dissabte Tarrés va aconseguir una 7ª plaça, després de fer una bona execució del seu disc. Rubio 14ª i Moliné 16ª, amb errades totes dues durant l’execució dels seus respectius discos.

Diumenge van executar els programes llargs, amb una ordre de sortida marcada per la classificació en el curt de dissabte. Rubio i Moliné van remuntar fins a la 10ª i la 13ª, respectivament, tot i no haver clavat del tot els seus discos. Tarrés va baixar fins a una 12ª posició.
 cadipatinatge
Amb les classificacions finals aconseguides, 10ª, 12ª i 13ª, les 3 patinadores del CHPA CADÍ estan com a reserves en espera d’obtenir una plaça pel proper Campionat d’Espanya de la categoria Cadet que tindrà lloc els propers 24 i 25 de juny a La Corunya.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots