COMENÇA EL CAMP DE TREBALL INTERNACIONAL READING LIFE IN THE ROCKS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

COMENÇA EL CAMP DE TREBALL INTERNACIONAL READING LIFE IN THE ROCKS

Es presenta la 6à edició del camp de treball internacional Reading life in the rocks al municipi de Talarn on hi participen 15 nois/es de diversos països en el context del Geoparc Mundial Conca de Tremp-Montsec per la Unesco.

Aquest camp de treball està  organitzat per la Direcció General de Joventut, gestionat per la CRUC (Coordinació Rural de Catalunya) i en col·laboració amb  el Geoparc Conca de Tremp- Montsec,  l’Ajuntament de Talarn, l’Ajuntament de Tremp, l’Ajuntament de Salàs de Pallars i el  Consell Comarcal del Pallars Jussà  i compta  amb 10 noies i 5 nois de Mèxic, Rússia, República Txeca, Itàlia, Japó, Catalunya, Turquia i Bielorússia.

El projecte té l’objectiu de contribuir a fer divulgació del patrimoni cultural i natural del Geoparc Conca de Tremp-Montsec des d’un plantejament comunitari.

En aquest sentit, es duran a terme tasques de manteniment del patrimoni en municipis com Salàs de Pallars, Talarn i Tremp, termes que disposen de riquesa i patrimoni geològic reconegut  per la UNESCO al nombrar oficialment el Geoparc Mundial Conca de Tremp- Montsec.

El president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha donat la benvinguda als nois/es que tindran una estada de quinze dies a la comarca afegint que simbolitzen petits ambaixadors del territori i ha volgut agrair als ajuntaments la seva col·laboració en activitats d’aquest tipus.

Enguany coincideix que és l’Any Europeu de Patrimoni Cultural que és centra  en sensibilitzar als més joves posant-los en valor les possibilitats del patrimoni cultural. Per això, els participants tindran l’oportunitat de gaudir del territori i viure  una experiència que fomenta els valors socials, la tolerància i la solidaritat.

liferocks18

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 314 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×