CAMINANT SENSE EQUIPATGE aconsegueix un increment de més del 30%

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La temporada de rutes de CAMINANT SENSE EQUIPATGE aconsegueix un increment de més del 30% de clients i es consolida com un gran destí en el mercat del Senderisme.

+ Fa 10 anys que l’empresa CAMINS va crear el primer trekking autoguiat en els Pirineus amb la nova marca de “ANDANDO SIN EQUIPAJE”. Una nova forma de fer senderisme, amb recorreguts per valls, colls i muntanyes, dormint en pobles i amb el servei de transport d’equipatge en cada etapa. Moltíssimes persones han gaudit en aquestos anys, a través de les 5 rutes en funcionament, de l’entorno natural i patrimonial que ofereixen aquestes valls, els seus Parcs Nacionals, a on es concentren les muntanyes més altes dels Pirineus.

+ El SETAU SAGÈTH (Setè Segell), fou la primera d’aquestes rutes. Aquest Tour per la Val d’Aran ha seguit tenint una gran acceptació i s’han anat introduint millores en cada temporada. En aquesta hi ha que destacar la nova senyalització col·locada en l’etapa reina, del Refugi de l’Honeria a Bagergue i Salardú, que s’ha realitzat en col·laboració amb el Conselh Generau d’Aran. 

+ La ruta dels ENCANTATS discorre per la Val d’Aran i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en 5 etapes. Passa per diferents senders històrics que formen part del projecte de CAMINS VIUS.

Aquesta ruta té una gran demanda en el mercat estranger, ja que més de la meitat dels senderistes que la fan provenen de França, Bèlgica i Alemanya.

+ La VIA CALDA és la ruta que combina Senderisme i aigües termals. A través de l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran és travessa una de les millors zones termals dels Pirineus: Caldes de Boi, Banhs de Tredòs i les Termes de la Baronia de Les, amb un patrimoni cultural excepcional: les esglésies romàniques de la Vall de Boi i de la Val d’Aran, en l’entorn del Parc Nacional.

ATH-HONS-ERA-MALADETA

+ Però la ruta estrella d’aquest any ha sigut el TOUR DE L’ANETO. Aquest trekking creat l’any passat ha duplicat el número de senderistes amb una alta valoració per part de tots ells. Aquesta ruta circular transcorre pel cor del Pirineo, travessant el Parc Natural Posets-Maladeta, al voltant del cim de l’Aneto amb el seus 3.404m. Recorre 5 valls: Benasc, Castanesa, Barravés, Val d’Aran i Vall de Luchon. Passa per 6 colls d’alta muntanya carregats d’història, com el Port de Benasc de 2.444m i el Port de Vielha de 2.442m amb un itinerari de 115km i més de 11.300m de desnivell acumulat, que es poden recorre en 6 etapes. Amb un bon nivell d’allotjaments, gastronomia i patrimoni, la ruta porta inclòs també el transport d’equipatge en cada etapa. En aquesta segona temporada ja l’han fet senderistes estrangers i diferents agències especialitzades d’Alemanya, França i Benelux, inclouran aquesta ruta en la programació del pròxim any.

En aquesta temporada, l’empresa CAMINS ha celebrat el seu 30 aniversari, amb nombroses activitats i events. Aquesta Companyia de Guies de Muntanya i Barrancs, prepara ja la pròxima temporada amb noves activitats de rutes Guiades i autoguiades, on destaquen la posada en marxa del projecte de CAMINS VIUS que potencia l’ús dels camins històrics del Parc Nacional, i/o una nova línea de SLOW TREK pensada per a famílies i per aquelles persones que volen gaudir més pausadament d’aquesta zona dels Pirineus.

MÉS INFORMACIÓ:
info@andandosinequipaje.com
www.andandosinequipaje.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.950 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×