Inici de les obres d’arranjament i eixample del primer tram del Camí de Sant Isidre, a Castellciutat

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Inici de les obres d’arranjament i eixample del primer tram del Camí de Sant Isidre, a Castellciutat

Aquest pròxim dimarts 14 de gener s’iniciaran les obres d’arranjament i eixample del primer tram del Camí de Sant Isidre, a Castellciutat, actual accés al poble des de la carretera N-260.

Per tal d’informar als veïns i veïnes de Castellciutat, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell penjarà a totes les entrades dels habitatges i garatges dels edificis cartells explicatius sobre la modificació de circulació que comportaran mentre es portin a terme. El Camí de Sant Isidre quedarà tallat a la circulació, mentre que el carrer de Jacint Verdaguer s’invertirà el sentit de circulació, passant a ser un carrer per entrar a Castellciutat des de la N-260, mentre que el Camí de l’Hortal serà la sortida del poble cap a la mateixa carretera.

Actualment aquest tram de camí -d’un únic sentit de circulació rodada- que té una longitud de 135 metres, amb una amplada variable entre 3,70 i 4,80 mestres que limita molt el pas de vianants. Tal i com explica el Vicealcalde de la Seu d’Urgell i regidor de Castellciutat, Francesc Viaplana, “després d’un despreniment de l’actual talús que suporta el ferm del camí, des de l’Ajuntament hem optat per portar a terme aquestes obres que resoldran de manera definitiva l’estat d’aquest vial tot donant continuïtat la vorera que puja fins a la carretera N-260, amb l’objectiu d’afavorir tant la seguretat dels vianants com dels vehicles”. 

Per tal que això sigui possible s’eixamplarà aquest vial amb una amplada mínima de 4,40 metres i una de màxima de 6,80, així com una amplada de 6 metres en la zona que s’entronca amb la rotonda de la carretera N-260.

Aquest renovat vial comptarà amb la construcció de murs de formigó. Pel que fa a la nova vorera, comptarà d’una barana metàl·lica de protecció al llarg de tota la traça del camí per tal de proporcionar més seguretats als vianants que hi circulin. Aquesta vorera tindrà continuïtat fora del propi Camí de Sant Isidre, en sentit nord fins a l’actual vorera de la carretera N-260.

Aquestes obres les portarà a terme la Unió Temporal d’Empreses Construccions del Pirineu 2001, SL i Ponte Trilla SL. El pressupost de les mateixes ascendeix a 222.519 euros. Les obres tindran una durada aproximada de dos mesos.

Camí de Sant Isidre
Camí de Sant Isidre

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 156 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×