Calvalcada de Reis a Tremp 2016

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
A dos quarts de set ses majestats els Reis Mags d’Orient han arribat a Tremp amb unes flamants carrosses amb tot el seguici de patges. A banda de la comitiva els acompanyaven també dotacions dels bombers, la policia local, els Mossos d’Esquadra, els agents rurals i les ambulàncies. Les tres carrosses reials duien també una carrossa carregada de regals i una carbonera guiada per la colla de diables Lo Peirot de Tremp.
 
reis mags a Tremp
Reis mags a Tremp
Com a novetat enguany els Reis han tingut en compte que molts nens i nenes tenen al·lèrgies alimentàries i per això han llençat caramels sense gluten, lactosa, ous ni fruits secs .
 
Després de la cavalcada Melcior, Gaspar i Baltasar han anat al pavelló del Casal on han estat rebuts per l’alcalde Joan Ubach qui els ha fet entrega de les claus de la ciutat per tal que puguin entrar a les cases a repartir regals amb més facilitat. Un nen i una nena de Tremp, l’Eric i la Martina, han donat la benvinguda a ses majestats i acte seguit tothom qui ha volgut ha pogut fer-se una foto amb un dels tres Reis.
 
Melcior, Gaspar i Baltasar  arriben a Tremp cada any gràcies a l’esforç del grup de monitors i monitores de La Casa del Sol Naixent que els ajuden, els acullen i els preparen la rebuda.
cavalcada reis mags a Tremp
cavalcada reis mags a Tremp
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,11 de 5 - 9 Vots
Carregant ... - 1.588 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×