Actuacions per millorar la climatització i la calefacció del Palau Municipal d’Esports

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Actuacions per millorar la climatització i la calefacció del Palau Municipal d’Esports

Aquests dies s’estan portant a terme diverses actuacions al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell amb l’objectiu de millorar els sistemes de climatització i calefacció d’aquest equipament esportiu.

Concretament s’hi realitzen dues actuacions. Per una banda, l’adaptació de l’actual instal·lació de calefacció de la pista esportiva per instal·lar el nou marcador de leds de que disposarà el Palau d’Esports. La instal·lació d’aquesta nova pantalla obliga a anul·lar dues de les existents sortides d’aire a la pista, fet que comporta fer-hi uns arranjaments en els conductes per tal de repartir i equilibrar el caudal resultant entre les dues unitats d’impulsió d’aire calent que hi ha.

Per l’altra, també es realitzen actuacions a la sala de parquet que hi ha ubicada a la planta baixa del Palau d’Esports per poder modificar el circuit de retorn d’aire i així millorar la climatització d’aquest espai que es fa servir per diferents activitats dirigides que ofereixen les Escoles Esportives Municipals.

Val a dir que totes aquestes actuacions per millorar la climatització del Palau d’Esports tenen un cost de 2.823,17 euros, i les està realitzant l’empresa Saufer, responsable de la instal·lació original de tot els sistema de climatització quan es va construir el Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Carregant ... - 171 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×