Caldes de Boí Inaugura l’exposició permanent de motos clàssiques exposició permanent de motos

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Caldes de Boí Inaugura l’exposició permanent de motos clàssiques exposició permanent de motos

El passat diumenge dia 6 d’agost a les 18.00, va tenir lloc la inauguració de l’exposició permanent de motos de carretera del Balneari de Caldes de Boí. Una exposició única de 85 motos de carretera fabricades a Espanya entre els anys 1940 i 1985 i  ubicada a l’espai exterior d’accés del Balneari de Caldes de Boí.

L’exposició està formada per motos de fabricació nacional de la casa Montesa, Derbi, Escuter, Side Car, Guzzi Hispania, Sanglas, Ducati, Peugeot, Mymsa, Bultaco, Ossa, Harley Davidson i un camió Ebro del 1960. Destaca de totes elles la  primera moto de la Gerra Civil espanyola, una Soriano de l’any 1939, moto fabricada totalment a Espanya així com la resta.

La inauguració  va comptar amb la presència de diferents personalitats destacades  del mon del motor com Estanislau Soler, propietari del museu de la moto de Bassella, Benjamí Grau, Salvador Clotet, i Salvador Canyelles, primer espanyol que va guanyar una prova del campionat mundial de motos, i que va destacar la ubicació de l’exposició en un lloc tant emblemàtic i la gran quantitat de models i marques, així com la bona distribució de l’exposició per anys, marques i cilindrades.

Amb aquesta exposició el Balneari de Caldes de Boí amplia la seva oferta turística per al segment del moturisme juntament amb l’Hotel Manantial que ja forma part del programa Moturisme de la Diputació de Lleida, programa que crea rutes i certifica establiments especialment preparat per la l’atenció i servis als  viatges que es desplacen en moto.

motocaldesboi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 300 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×