Agents de Medi Ambient del Conselh Generau d’Aran troben mort l’ós Cachou al municipi de Les

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Agents de Medi Ambient del Conselh Generau d’Aran troben mort l’ós Cachou al municipi de Les

  • Després de comprovar que l’animal portava dies estàtic a la zona de Soberpera, una patrulla d’Agents de Medi Ambient ha trobat el seu cadàver a una zona de difícil accés, d’on ha estat rescatat per realitzar la pertinent necropsia i conèixer així la causa de la seva mort que, de moment, es desconeix

Avui, 9 d’abril, s’ha trobat mort l’ós Cachou al municipi de Les. La senyal rebuda avui del collar GPS ha permès comprovar que l’ós feia dies que estava anormalment estàtic a la zona de Soberpera.

Inmediatament s’ha desplaçat una patrulla dels Agents de Miei Ambient del Conselh Generau d’Aran i han trobat el cadàver de l’animal en un indret molt abrupte i de difícil accés. Amb la col·laboració dels Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya s’ha extret el cos de la zona per a ésser transportat a la Universitat Autònoma de Barcelona, on el Servei d’Ecopatologia de Fauna Salvatge, realitzarà la necropsia. De moment, es desconeix quina pot ser la causa de la mort.

L’ós Cachou, un mascle de 6 anys d’edat, va ser capturat fa aproximadament un any a la zona de Montcorbau. Mercès al collar emissor que se li va instal·lar, es va poder comprovar que va ser el causant de diversos atacs realitzats a la tardor sobre bestiar equí. Arran d’això, es van aplicar diverses mesures de condicionament aversiu, de manera que l’ós no havia tornat a atacar a bestiar des de principis d’octubre de l’any passat. Ara feia un mes i mig que Cachou havia abandonat la cova d’hibernació, i s’havia mogut per Mijaran, França i el Baish Aran.

Cachou
Agents de Medi Ambient troben mort l’ós Cachou al municipi de Les (Val d’Aran)

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 203 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×