Aquest diumenge ‘Botigues al carrer’ a la Seu d’Urgell

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aquest diumenge ‘Botigues al carrer’ a la Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell celebrarà durant tot aquest pròxim diumenge 8 de setembre una nova edició de ‘Botigues al carrer’ coincidint amb la festivat de Meritxell al Principat d’Andorra.

En aquesta nova edició de Botigues al carrer, que organitza la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), les parades de prop de la trentena de comerços participants s’instal·laran al passeig Joan Brudieu, tot i que també hi haurà parades situades a la part final del carrer Major, entre els carrers Fra Andreu Capella i Lluís de Sabater, i sota els porxos de la resta del carrer Major. Aquí els establiments obriran i mostraran els seus productes davant de les seves botigues.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs, convida a la gent de la Seu a sortir al carrer diumenge i gaudir de l’àmplia oferta comercial que tenim a la nostra ciutat. “És una bona oportunitat per potenciar el producte de proximitat i dinamitzar el comerç del nostre entorn a part de gaudir d’un dia en família amb les diferents activitats d’oci que acompanyen les botigues”, ha afirmat Tomàs.

En aquesta edició del mes de setembre de Botiges al carrer s’hi podrà trobar productes de final de temporada, així com novetats de cara a la tardor-hivern. Urgellencs i visitants podran comprar roba infantil i d’adults, roba íntima, calçat i complements, bijuteria, joieria i articles de regal, decoració de la llar, entre d’altres.

Al passeig Joan Brudieu hi haurà durant tota la jornada inflables per als més petits, així com establiments de menjar i beure com pop, carn i cervesa Gall Negre.

Botigues al carrer
Aquest diumenge ‘Botigues al carrer’ a la Seu d’Urgell. La Seu d’Urgell celebrarà durant tot aquest pròxim diumenge 8 de setembre una nova edició.

Notícies Alt Urgell

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 122 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×