Bons resultats dels diferents equips del CAEI durant el cap de setmana

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

A continuació us detallem els resultats de les competicions en les quals van participar els diferents equips d’esquí alpí del Club Aranès d’Espòrts d’Iuern (CAEI) el passat cap de setmana.

L’equip dels U12 es va desplaçar a la Cerdanya per disputar dues competicions, a La Masella el dissabte, 17 de març, i a Pas de la Casa el diumenge, 18 de març.

En el “25è Cargol de Neu” disputat a La Masella, Daniela Chalbaud, va aconseguir una molt bona segona plaça. A la primera màniga va acabar tercera cometent un error a la part baixa, en la segona va sortir a per totes i va guanyar la màniga, fet que li va permetre remuntar una posició i acabar segona. L’aranesa, Ares Figueruelo, va acabar octava, la també aranesa Lua Brunet 16a i Paz Vidaor 18a, sent el CAEI al costat de LMCE els únics clubs que col·locaven a 4 corredores entre les 20 primeres.

Els nois no van tenir un bon dia a La Masella, 5 d’ells no van poder acabar la primera màniga.  Matthew Zoido va ser el millor acabant el 22è.

El diumenge en el “Memorial Chichu Tauler”, Daniela Chalbaud tornava a aconseguir un podi acabant tercera en la combi Race. La carrera consistia en un “SKI cross” enllaçat amb un tram de GS. L’aranesa, Lua Brunet, també es col·locava en el top 10.

En nois, l’aranès Marc Ubeira va acabar setè, Alex Gubert 13è i Vicente Munilla 19è, sent cinquè dels de primer any 2007.

Els U16 es van desplaçar a l’estació francesa de la Mongie per participar en el “Grand Prix La Mongie U16”, obtenint un segon i un tercer lloc en homes, a càrrec de l’aranès Samuel Beso i Tomy Marcet i un tercer i un quart lloc per part de les dones a càrrec de Lucía Cortiñas i Patricia Escolar.

D’altra banda, l’equip de Masters va disputar a Formigal el “Campionat d’Espanya de Masters II Memorial Carlos García “Chapi””, on es van trobar unes condicions meteorològiques molt variables i irregulars, provocant que els corredors s’haguessin d’adaptar a la variabilitat de la neu i a la visibilitat, aspecte que no va condicionar l’espectacularitat de les baixades i el funcionament de la competició.

El grup de Màster del CAEI va aconseguir uns grans resultats amb 12 podis en total i 6 guanyadors absoluts en les seves respectives categories.

Cal destacar el paper de Luís Izquierdo, guanyador en la categoria M3 en el SG, el SL i la combinada, tancant el campionat amb una segona posició en el GS.
cga

Carmen Puertas (1a en SL i 3 en SG) i Rafa Ruano (2n en SL i 4 en SG)  van guanyar la combinada en les categories F3 i M4 respectivament.

Destacar també els podis de Pep Fernández (3r en SG), Sergio Chalbaud(3r en GS) i Xavi Riba (2n en SG).
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots