EL PATRONAT DE LA VALL DE BOI VALORA MOLT POSITIVAMENT LA TEMPORADA D’ESTIU

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PATRONAT DE LA VALL DE BOI VALORA MOLT POSITIVAMENT LA TEMPORADA D’ESTIU

Un increment del 38% respecte l’any 2020, fa recuperar la normalitat

El fet que els viatges a altres destins més llunyans impliqui ara per ara, més organització i més demanda de documents, fa que quedi palès que la majoria dels viatgers hagin preferit quedar-se en destinacions pròximes al seu origen, entre 3 i 4 hores de cotxe. Aquest fet, ha afavorit que la Vall de Boí hagi estat escollida una de les destinacions on passar les vacances principalment familiars, però també amb amics o en parella.

Una gran oferta turística que  s’adapta a tot tipus de visitant. La cultura a través del conjunt romànic Patrimoni Mundial, l’espectacular entorn natural del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic Parc Nacional de Catalunya, la xarxa de camins tradicionals que recorren cadascun dels pobles de la vall, així com les activitats esportives i una agenda cultural que s’ha pogut tornar a oferir.

Així, a les portes del tancament de la temporada d’estiu, des del Patronat de Turisme de la Vall de Boí i després de la recollida de les dades dels visitants atesos, s’ha pogut valorar molt positivament l’increment de visitants  que han passat a demanar informació.  Un bon indicador de la recuperació del turisme.

Per una banda, les dades recollides al mes de juny ja auguraven que la temporada seria bona, amb un increment respecte l’any 2020 d’un 66%.

Per altra, els mesos de juliol i agost ho van acabar de mantenir, passant a un 38% de visites respecte l’any 2020 i un 5% respecte a l’estiu del 2019. Majoritàriament un visitant català, però s’han recuperat els visitants de Madrid, del País Basc així com el Valencià, els quals sempre havien estat fidels a la nostra destinació.

Així doncs, són bones dades per a la recuperació econòmica i turística de la Vall de Boí i alhora, per continuar treballant per a la nostra destinació oferint el millor dels seus recursos.

BOI VALORA
VALL DE BOI VALORA MOLT POSITIVAMENT LA TEMPORADA D’ESTIU
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 52 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×