LA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL CELEBRA 10 ANYS AMB UNA FESTA D’ANIMACIÓ INFANTIL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL CELEBRA 10 ANYS AMB UNA FESTA D’ANIMACIÓ INFANTIL 

S’ha fet el lliurament del concurs de punts de llibre “Jo també en faig 10”

Aquesta tarda la Biblioteca Pública Maria Barbal ha celebrat el seu 10è aniversari amb una festa d’animació infantil a càrrec de Landry el Rumbero i en què han estat convidats tots els nens i nenes de 3 a 12 anys i que ha tingut lloc a l’Espai Cultural La Lira.

La festa ha començat amb un berenar de coca i xocolata i sucs ecològics i després han participat de l’espectacle-concert que ha fet gaudir tant xics com grans amb la rumba com a fil conductor.

Durant el concert s’ha fet liurament del premi del concurs de punts de llibre “Jo també en faig 10” en què van participar els nens i nenes de 4rt de les escoles Valldeflors i M. Immaculada que aquest any fan 10 anys. El premi ha estat lliurat a Laia Sànchez Soldevila, de l’escola M. Immaculada que va realitzar un punt de llibre amb el títol
“La lectura és una aventura” i del qual se n’han editat 2000 exemplars.

Aquesta activitat té per objectiu celebrar d’una banda, l’aniversari de la Biblioteca, i de l’altra, acostar al públic l’equipament, com un espai amable, obert i divertit on tothom hi té cabuda.

L’organització de la festa ha comptat amb el suport de l’àrea de cultura de l’Ajuntament i hi han participat més 200 persones entre nens, pares, professorats de les escoles, escola de música i ludoteca.

Foto-festa-aniversari

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 265 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×