ESTADES REGENERATIVES BALNEARI CALDES DE BOI

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ESTADES REGENERATIVES BALNEARI CALDES DE BOI

El Balneari de Caldes de Boi prepara les primeres estades regeneratives per a persones que necessitin un recuperació i descans després d’un procés intens d’estrès o cansament, així com adquirir nous hàbits per aconseguir estils de vida més saludables i poder gestionar situacions d’incertesa com l’actual.

Una de les novetats per a fer front a la situació actual i les noves necessitats de la població son les Estades Regeneratives que ofereix el Balneari de Caldes de Boi.

Encapçalat per la Dra. Christina Schepers, especialista en dermatologia, medicinal integrativa i psicoinmunoendocrinología, on juntament amb un equip de terapeutes (Mari Carmen Martín – Psicòloga, Bego Vega – Terapeuta i Andoni Leiva – musicoterapeuta especialitzat en bols tibetans) aportaran les eines necessàries per a aconseguir regenerar cos i ment i dur a terme un canvi de vida.

Durant una setmana i en un entorn totalment natural a 1.500 metres d’alçada amb aigües termals i allunyat de les aglomeracions, els participants, després d’una visita mèdica inicial, podran gaudir a diari d’activitats com ioga, exercicis respiratoris o meditació, seguit d’un programa complert amb tècniques termals com circuit termal relaxant, saunes naturals, inhalacions i aerosols. A més a més, diàriament s’oferiran tallers com feng-shui, olis essencials, risoteatre, musicoteràpia o biodansa.

Per a aconseguir l’auto regeneració s’inclou una alimentació orgànica i de proximitat basada en aliments antiaging i temps lliure per gaudir de teràpies termals complementàries. El programa només s’oferirà a un grup reduït de 20 persones en una primera edició que tindrà lloc del 30 de juliol al 5 d’agost 2020. Donada la bona acceptació i demanda del programa, s’ha programat una segona edició prevista del 27 d’agost al 2 de setembre 2020.

BALNEARI CALDES
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 252 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×