Astrid Fina rider del CDIA Val d’Aran medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Pyeongchang 2018

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Astrid Fina rider del CDIA Val d’Aran medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Pyeongchang 2018

Astrid Fina rider del Centre d’Esports d’Hivern Adaptats de La Val d’Aran (CDIA) i membre de la FEDDF, ha fet història avui en la competició de boardercross SBX de Pyeongchang 2018, en aconseguir la medalla de bronze en aquesta especialitat.

Astrid Fina, que s’entrena habitualment a Baqueira Beret, va entrar en contacte amb el CDIA fa 5 anys, de la mà d’Andrés Gómez Sirat, desprès que un accident de moto l’any 2009 li va canviar la vida quan es dirigia al seu treball en una joieria. Desprès de passar un calvari de visites a hospitals i 13 operacions, va patir l’amputació tibial de la cama dreta. La barcelonina va trobar en el snowboard la salvació per a tornar a gaudir de la vida.

Aquesta és la segona participació de la competidora als Jocs Paralímpics on va obtenir Diploma Paralímpic a Sochi 2014.

El Centre d’Esports d’Hivern Adaptats de la Val d’Aran és un centre d’alt rendiment, detecció de talents, tecnificació d’esportistes i formació de tècnics esportius especialistes en els esports d’hivern per a persones pertanyents a les federacions espanyoles de Discapacitats Físics i Paràlisi Cerebral, que rep el suport del Conselh Generau d’Aran, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Naut Aran, el Consell Català de l’Esport, així com del Consejo Superior de Deportes, el Comité Paralímpico Español, la Fundació Jesús Serra i de la Fundación Repsol.

El conselhèr d’Esports d’Aran, Luís Carlos Medina, ha expressat la seva felicitació des del Conselh Generau d’Aran a Astrid Fina per l’èxit aconseguit i l’ha animat a continuar treballant per l’esport de l’esquí adaptat des de la Val d’Aran.

Astrid Fina tornarà a competir el divendres 16 en la prova de Banked eslàlom amb noves opcions de medalla.

Astrid

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Loading... - 217 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×