Arriba un Mostremp que no pots perdre’t

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Arriba un Mostremp que no pots perdre’t

Demà dijous comença la 12a edició del Mostremp, un festival que hem pensat per a tots els amants del cinema. Eo, una de les millors pel·lícules europees de l’any, plat fort per la inauguració.

Tot és a punt perquè els motors del 12è Mostremp es posin en marxa. Un festival que combina xerrades i tallers per a professionals del sector amb una programació variada de llargmetratges i curtmetratges de diversos gèneres. També amb una programació per als més joves.Un dels plats forts és la inauguració, amb el film polonès Eo, un al·legat ecologista i de defensa dels animals. Una pel·lícula amb un llenguatge poètic i personal, d’una gran força visual. Com sempre, la secció oficial portarà al cinema la Lira 16 curtmetratges de temàtica rural seleccionats d’entre 265 participants. 

No et perdis una completa programació amb activitats de carrer, matinals infantils, cinema de proximitat i moltes més coses al web del mostremp.

Trobareu tota la programació en aquest enllaç.

Arriba un Mostremp
Arriba un Mostremp

Mostremp, cinema rural al Pallars, és una iniciativa de l’Associació Mostremp, Amics del Cinema de Tremp. Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Tremp

Espot oficial del 12è Mostremp, realitzat per alumnes de l’Institut de Tremp.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 424 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×