ARRELAR-SE COM A IMPULS D’UNA JORNADA A LA COMARCA DEL JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ARRELAR-SE COM A IMPULS D’UNA JORNADA A LA COMARCA DEL JUSSÀ 

Més d’una trentena de participants a la segona jornada Arrela’t al Pallars Jussà que promou que els i les joves s’estableixin a  la comarca per a desenvolupar el seu projecte de vida. 

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Pallars Actiu en col·laboració amb la Diputació de Lleida, han organitzat la segona edició de la Jornada Arrela’t al Pallars Jussà que pretén ser un aparador que mostri als/les joves les opcions que els ofereix la comarca des del punt de vista professional, personal, cultural i social.

En aquesta ocasió, amb la idea de reformular i donar un pas endavant respecte la jornada anterior, els participants tindran l’oportunitat d’accedir a un joc d’estratègia que fomenta el treball en equip, la motivació i alhora posa a prova el seu talent per a la creació d’idees i models de negoci viables. 

En el transcurs de la jornada, diversos emprenedors han explicat en primera persona la seva experiència a l’hora de crear el seu projecte empresarial fet que ha permès compartir sinèrgies i establir contactes amb els assistents.

El president del Consell, Constantí Aranda, ha remarcat que aquesta iniciativa vol animar a desenvolupar el propi talent dels joves  explorant les possibilitats que s’amaguen al nostre entorn i encara estan per descobrir.

El projecte Arrela’t, que comparteixen les diferents oficines joves de les comarques del Pirineu, inclou altres iniciatives relacionades amb la participació, la formació, l’ocupació o l’emancipació d’aquelles persones que volen retornar, establir-se o quedar-se en aquests territoris. 

arrelat-Pallars-Jussa

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 185 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×