Aran Park obre les seves portes el 19 de març

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
  • El parc es troba al Portilhon, a 6km del poble de Bossòst.

El Pirineus i la fauna salvatge es troben des del 2013 a Aran Park, situat en una de les vessants del Port del Portilhon, entre la Val d’Aran i Bagnères de Luchon, el parc de fauna, cada vegada amb major riquesa d’animals, espera convertir-se per al visitant en un racó per comprendre millor la naturalesa i la fauna que ens envolta.

linx_aran-park  OSOS

Amb una superfície de vint hectàrees, la visita transcorre en un recorregut de 2h on es poden observar catorze espècies diferents d’animals, amb un total de més d’un centenar d’animals, tant de mamífers com d’aus, en semillibertat (ossos, linx, isards, marmotes, llops blancs cérvols, mussols…)Aran Park ofereix als visitants una sensació de proximitat i llibertat observant els animals al seu propi hàbitat. Així mateix els permet descobrir i endinsar-se en els imponents boscos que broten al territori.

marmota-aran-park-1  CERVI

Aquest any un dels seus animals ens té preparada una preciosa sorpresa que sens dubte encantarà a petits i grans, no dubteu en anar a descobrir-la.

Aran Park inicia la temporada el 19 de març obrint tots els dies fins el 1 de novembre, de 09h30 a 18h00, amb una ampliació d’orari fins a les 19h00 els mesos de juliol i agost. Disposa d’una àrea de pícnic habilitada junt a un snack-bar, obert els caps de setmana, festius i vacances escolars, en el qual s’ofereixen begudes i servei de menjars.

Més informació: aran park

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.551 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×