programació de L’ associació Amics de Vilaller degut a la pandèmia

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Programació de L’ associació Amics de Vilaller degut a la pandèmia

“L’ associació Amics de Vilaller, com tantes altres entitats culturals, ha vist alterada tota la seva programació degut a la pandèmia del coronavirus.
L’ activitat programada pel 14 de març, una sortida a Aitona per veure i gaudir dels presseguers florits, ja no es va poder portar a terme per les restriccions imposades pel govern.

Tot i així hem volgut estar al costat dels nostres socis i hem buscat diferents fórmules per mantenir l’activitat cultural viva i les noves tecnologies ens hi han ajudat.
En aquesta aventura hi han col.laborat els propis socis i altres amics.

Vam començar amb la poesia del Raül Prunell, la Lara Ramos, l’ Anna Porté i la Berta Fueyo. Ens van acompanyar les lectures de l’ Assumpció Perna. Vam gaudir amb la música del guitarrista francès Michel Sadanowsky, també la guitarra del Sergi Vicente amb l’ Olga Kobekina al clavecí i amb l’ Ala Voronkova al violí, les versions del Tomàs Abad i la Vicenta Maisterra, la salutació de l’ Albert Flores. L’ humor del Manel de la companyia de teatre “A Galet”, i els trucs de la Neus i en Sergi, la cançó de la Núria Alturo inspirada en textos del segle XIII de Ramon Llull. Vam visitar virtualment Sant Climent de Taüll, i vam escoltar l’ Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu interpretant la coneguda ària “Nessun Dorma” de l’ òpera Turandot.

Tot un seguit de propostes que ens han ajudat a passar les estones del confinament i amb l’esperança que aquesta situació s’acabi ben aviat per poder reprendre la nostra activitat de cara a l’estiu.”

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 185 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×