ELS ALUMNES DE LA VALL FOSCA I SALÀS APRENENT LA IMPORTÀNCIA DEL RECICLATGE

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ELS ALUMNES DE LA VALL FOSCA I SALÀS APRENENT LA IMPORTÀNCIA DEL RECICLATGE

35 alumnes de les escoles de la Vall Fosca i de Salàs de Pallars han visitat l’abocador i la planta de compostatge del Pallars Jussà. Aquesta sortida els ha permès conèixer en primera persona el procés que segueixen els residus, des que fem el gest de de llençar-los al cubell corresponent a casa fins el tractament específic que es fa de cadascun per tal donar-los una segona vida en molts casos. D’aquesta manera han pres consciència de la importància de prendre la decisió correcta alhora de llençar cada element de rebuig en un o un altre contenidor.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, per tal de conscienciar de la importància de la separació i la prevenció de residus a la comarca, organitza aquestes visites d’escolars al centre de residus del Pallars Jussà facilitant-los el desplaçament fins a Fígols, on està ubicada aquesta instal·lació. D’aquesta manera es vol arribar a una major conscienciació entre els escolars i promoure la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge.

L’àmbit d’actuació d’aquesta instal·lació inclou les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà,l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran i dóna un servei a uns 35.000 habitants.

escolars-labocador

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 134 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×