Alumnes del Màster oficial en Gestió d’Àrees de Muntanya visiten el Conselh Generau d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Alumnes del Màster oficial en Gestió d’Àrees de Muntanya visiten el Conselh Generau d’Aran

El passat divendres un grup d’alumnes del Màster oficial en Gestió d’Àrees de Muntanya creat pels Departaments de Geografia de les cinc universitats públiques catalanes van visitar el Conselh Generau d’Aran.


El Màster en Gestió d’Àrees de Muntanya te la voluntat de formar professionals que contribueixin al desenvolupament d’àrees com son les de muntanya, que es troben en un context físic i humà que requereix d’uns coneixements i intervencions adaptades a les seves singularitats.


Durant la visita el grup d’unes 15 persones entre professors i alumnes que realitzen un Taller dins el Màster, van escoltar les explicacions d’alguns dels responsables de diferents departaments del Conselh Generau d’Aran com el de Turisme en que l’encarregat d’oferir les explicacions va ser Juan Manuel Morell; del Servei Integral de Pompièrs i Emergències d’Aran, a càrrec de Fran Cardeñes; i de l’àrea de Gestió de Subvencions i Ajuts amb Manel Monge. Durant la seva estada a la seu administrativa del Conselh Generau d’Aran els alumnes del Màster també van rebre informació sobre la màxima institució aranesa, de la mà del Director Executiu, Pau Perdices.


Entre d’altres aspectes, també es va tractar sobre les dues Lleis d’Aran. La visita va acabar amb un interessant debat final.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 168 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×