Àlex Puente esponsoritzat per Torisme Val d’Aran al Campionat del Món d’Esquí d’Are a Suècia

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Àlex Puente esponsoritzat per Torisme Val d’Aran al Campionat del Món d’Esquí d’Are a Suècia

L’esquiador aranès Àlex Puente classificat pel Campionat del Món d’Esquí Alpí 2019 a Are (Suècia) serà esponsoritzat per Foment Torisme Val d’Aran en aquest campionat.


Àlex Puente, que va començar la temporada actual com el 108 en el rànquing mundial d’eslàlom, comptarà amb el suport de Torisme Val d’Aran al Campionat del Món d’Esquí que es disputa fins al pròxim 17 de febrer a Suècia.

L’esportista aranès del CAEI-FCEH, de 24 anys, és especialista en eslàlom i gegant. Ha aconseguit aquesta temporada entrar l’11è en Copa d’Europa, concretament en el SL de Val Cenis. També s’ha imposat en dues proves FIS, al desembre al GS de Davos (Suïssa) i al gener al SL de Folgarida (Itàlia).

Ha estat l’últim dels esquiadors aranesos a debutar en uns Jocs Olímpics, a Sochi’14 i aquests seran els seus primers Mundials. La temporada 2017-2018 va pujar al podi en diferents ocasions: 4 vegades en carreres FIS, en les modalitats de SL i GS, una victòria en els Campionats Júnior Nacionals de Gstaad Saanenland (Suïssa) i un primer i 3r lloc en els Campionats Nacionals de Sierra Nevada, en eslàlom i supergegant, respectivament. Demostrant la seva polivalència.


La consellera de Turisme d’Aran, Anna Díaz, ha explicat que la participació d’un esportista aranès en una prova esportiva de primer nivell com és el campionat del món és la millor ocasió per donar a conèixer la Val d’Aran.

En aquest sentit, Díaz ha comentat que el Campionat del Món d’Are a Suècia en el qual participa Àlex Puente “és una ocasió que no podíem deixar passar per donar a conèixer la nostra destinació turística d’alta muntanya”. Anna Díaz, ha recordat que des del Conselh Generau d’Aran sempre s’intenta col·laborar amb els esportistes aranesos que participen en competicions d’alt nivell com és el cas d’Aymar Navarro en Freeride i Ruben Caseny en ciclisme entre d’altres, o en ocasions en què la gesta de l’esportista així ho mereix com va ser el cas d’Óscar Cadiach que el 2017 es va convertir en l’alpinista de més edat en integrar la llista de persones que han escalat les 14 muntanyes més elevades del planeta amb la col·laboració de Torisme Val d’Aran.


L’aranès Àlex Puente forma part de l’equip de la RFEDI (Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern) en el Campionat del Món d’Esquí Alpí 2019 al costat de Juan del Campo, format com a esquiador de la mà del club CEVA a la Val d’Aran, Quim Salarich, Núria Pau i Adur Etxezarreta.


El Campionat del Món d’Esquí Alpí se celebra a Are (Suècia) des del 4 fins al 17 de febrer.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 132 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×