Agenda del Parc Natural Alt Pirineu

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ACTIVITATS març-juny 2016!!!

Agenda del Parc Natural Alt Pirineu
image003Ja està disponible el nou programa d’activitats del Parc pel període març – juny de 2016! Tal i com ve sent habitual, trobareu, entre altres, un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com aplecs i exposicions. També hi són presents un seguit d’activitats regulars disponibles durant la fi de l’hivern i l’inici de la primavera, i també activitats pròpies com la celebració del Dia Europeu dels Parcs (28 de maig) o la V Fira del Parc Natural i de la Ovella Aranesa (12 de juny).

En la present edició de l’agenda del Parc, s’ha reestructurat el format per fer-lo més entenedor al lector i s’han intercalat fotografies entre els textos, per tal que el resultat sigui visualment més atractiu. Per exposar l’àmplia oferta, continuem amb la distribució de la informació en dues cares ben diferenciades (document adjunt):

• A l’apartat de textos, hi trobareu totes les activitats classificades per tipologies, amb la data o dates de realització. I en el text descriptor de cada activitat, informació detallada sobre si és gratuïta o de pagament, la dificultat i el sector del Parc on tindrà lloc, i l’organitzador i el seu telèfon de contacte. Així, cadascú pot triar fàcilment allò que més li interessi.

• A la cara contrària, hi trobareu canvis significatius, que esperem trobeu encertats. Apareixen els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc, clarament reforçats. També hi trobareu descrites altres iniciatives d’interès, així com, les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l’agenda i les activitats.

Així doncs, si voleu descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent, apunteu-vos a les activitats del Parc!

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.141 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×