L’AECC Lleida respon als dubtes de pacient amb càncer respecte al COVID-19

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’AECC Lleida respon als dubtes de pacient amb càncer respecte al COVID-19

  • L’Associació dona resposta als  dubtes més freqüents sobre el COVID-19 i càncer per a mantenir constantment informats a pacients i familiars. 
  • L’AECC manté obert el seu canal d’atenció i informació a través dels servei gratuït Infocàncer: 900 100 036.
AECC

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha elaborat una guia que respon als dubtes rebuts a través dels seus canals digital, telefònic i de les seves delegacions en tota Espanya amb la finalitat de fer-les extensibles a tota la ciutadania.

Encara que el coronavirus és una infecció nova de la qual no existeixen dades sobre el seu comportament en persones amb càncer, sí que és evident que els diferents tipus de tractaments oncològics poden donar lloc a una immunosupressió i, fins i tot, el mateix càncer, afectar el correcte funcionament del sistema immune en moltes ocasions. Per aquesta raó, és indispensable que pacients i familiars estiguin informats sobre recomanacions específiques per a evitar el contagi del COVID-19 o com actuar en cas de tenir símptomes.En un altre ordre de coses, l’AECC s’ha posat al servei del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social per al qual pogués necessitar amb un col·lectiu tan vulnerable enfront d’aquesta pandèmia com són les persones amb càncer.

L’Associació ha traslladat els seus serveis presencials als canals remots (digitals i telefònic) per a poder continuar atenent els beneficiaris dels seus serveis. El telèfon gratuït d’Infocáncer (900 100 036) continua operatiu les 24 hores del dia els set dies de la setmana. 

La guia elaborada per l’AECC es pot consultar aquí. L’AECC, 67 anys d’experiència en la lluita contra el càncer

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 67 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per a obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. Des de l’AECC Lleida treballa per donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l’AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des de atenció psicològica, atenció social, orientació medicosanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d’autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d’hàbits saludables. 

T’escoltem. Et guiem. T’ajudem.

67 anys al teu costat

AECC – Catalunya Contra el Cáncer

Durant el 2018, L’AECC Lleida ha atès a més de 1.000 persones entre malalts i familiars; ha organitzat més de 140 conferències de prevenció i d’hàbits saludables, on van participar gairebé unes 17.000 persones. 

Actualment, l’Associació té més de 100 delegacions i juntes locals i compta amb gairebé 600 voluntaris i 3.600 socis

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.023 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×