ADRIÀ IBÁÑEZ PELEGRÍ, GUANYADOR DEL CONCURS LITERARI JUVENIL LLUM A LES ONES DEL FUTUR

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

GUANYADOR DEL CONCURS LITERARI JUVENIL

Adrià Ibáñez Pelegrí, alumne de 4t d’ESO de l’ INS de Tremp, ha guanyat, per segon any consecutiu, aquest concurs.

L’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona) organitza des de l’any 2012, el concurs juvenil de poesia i ficció científiques La llum a les ones del futur, amb participació oberta a tots els instituts de Catalunya.

adria ibañezEl certamen literari es basa en la idea de trencar la distància entre “les lletres” i “les ciències” i en reivindicar que la connexió o el pont entre aquestes disciplines radica en la creativitat i la imaginació.
El premi als millors relats és que músics reconeguts composin una cançó a partir dels textos guanyadors.
El seu relat es titula Oasis de neón. Descriu una ciutat immensa i lluminosa que s’enlaira en el cel i queda suspesa presidint un tòrrid desert terrenal.
L’Adrià Ibáñez afirma que, per escriure’l, es va inspirar en les il.lustracions clàssiques del fantàstic dibuixant nord-americà de ciència-ficció Frank R. Paul.
Guillem Roma, jove músic i cantautor català, ha estat l’artista encarregat de musicar el relat. Els guardons de La llum a les ones es van lliurar el passat divendres 9 d’octubre al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). L’acte va estar presidit per Vicenç Villatoro, director del CCCB. El tàndem Paciència la Nostra va estar l’encarregat de la presentació. L’enginyer i il.lustre membre del jurat, abans esmentat, Miquel Barceló, va dedicar unes paraules d’elogi a tots els participants i va donar el premi al guanyador, afirmant que l’Adrià era l’únic jove que s´havia inspirat en les il.lustracions proposades en les bases per al concurs.FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,21 de 5 - 19 Vots
Carregant ... - 2.586 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×