Activitats Dia Internacional Reducció Riscos

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Activitats Dia Internacional Reducció Riscos

 
El 13 d’octubre és el Dia Internacional per la Reducció de Desastres promou una cultura global per la conscienciació sobre els riscos i la reducció de desastres i per això en aquest dia se celebra com la gent de tot el món estan reduint la seva exposició als desastres.
 
Els Geoparcs Mundials de la UNESCO estan compromesos amb aquesta causa i, en aquest sentit organitzen activitats arreu del món.
 
En el cas del Geoparc Mundial de la UNESCO Conca de Tremp – Montsec s’organitza una visita guiada gratuïta a l’esllavissada de Puigcercós el dia 13 d’octubre. El punt de trobada és a la plaça de Puigcercós a les 17h. Els visitants descobriran com degut a uns moviments de terra que després causaren una gran esllavissada que enfondrà el poble l’any 1881, van haver d’abandonar el poble forçosament i buscar un nou emplaçament.
 
 
A més, el Geoparc col·labora en l’organització de la Jornada de Riscos Geològics que se celebra dimecres 10 d’octubre a les 18h al Centre de Suport Territorial dels Pirineus del ICGC en què es tractarà també el tema de les esllavissades i despreniments. D’entre les ponències destaquem la d’una estudiant recent graduada que va realitzar el seu Treball de Final de Grau al Geoparc i ajuda a donar visibilitat reconeixement al treball i la recerca dels joves que són els futurs custodiants del nostre territori.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 238 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×