El Grup d’Activistes per la Salut Mental presenta: Mou-te per la salut mental!

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Grup d’Activistes per la Salut Mental presenta: Mou-te per la salut mental!

  • Mou-te és la tercera acció del Grup d’Activistes per la Salut Mental on es vol reivindicar la importància de l’activitat física en la salut mental.
  • El Grup d’Activistes per la Salut Mental el formen persones de Quàlia, del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tàrrega i del servei de Prelaboral de l’Associació Alba.
  • L’acte serà el dissabte 23 de setembre, a les 11h a la plaça del Carme de Tàrrega i es podrà gaudir d’una classe de zumba oberta a tota la ciutadania.

El Grup d’Activistes per la Salut Mental presenta la seva tercera acció a la ciutat de Tàrrega : “Mou-te per la salut mental”. En aquest espai es contarà amb una instructora professional de zumba, l’Anna Cabrera, que dinamitzarà un matí de ball i diversió obert a tota la població. Es realitzarà el dissabte 23 de setembre, a les 11h a la plaça del Carme de Tàrrega.

Aquest és el tercer acte que durà a terme el Grup per la Salut Mental, que es va crear el passat mes de gener amb l’objectiu de promoure el benestar de les persones amb trastorn mental a través de l’apoderament i la participació activa. Aquest grup el formen persones de Quàlia, del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tàrrega i del servei de Prelaboral de l’Associació Alba.L’objectiu d’aquesta jornada és la de reivindicar la importància de l’activitat física per una bona salut mental. Sota el crit de “mou-te per la salut mental” es pretén fer moure i ballar a les persones que passin pel centre de Tàrrega, donant així visibilitat a la relació que hi ha entre salut física i salut mental.

L’activitat física acumulada al llarg del dia i integrada en la rutina diària és una eina que promou la salut, la prevenció i el control de les malalties. En relació a la salut mental, ser una persona activa millora l’estat d’ànim, redueix l’estrès i ajuda a combatre l’ansietat i la depressió.

Activistes per la Salut
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 288 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×