Acer, ciment i aigua, nou curs sobre el patrimoni hidroelèctric a la comarca

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Acer, ciment i aigua, nou curs sobre el patrimoni hidroelèctric a la comarca

La Universitat de Lleida, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’Ajuntament del Pont de Suert, ha organitzat per als propers 7 i 8 de setembre un curs centrat en la implantació de la indústria hidroelèctrica a la comarca. Sota el títol Acer, ciment i aigua: el patrimoni hidroelèctric de l’Alta Ribagorça, es vol oferir una visió àmplia del tema, per tant, s’hi tractaran aspectes tecnològics, d’estratègia constructiva i d’àmbit polític; les alteracions en el paisatge i el medi natural, i l’impacte humà.

El curs s’estructura en dos jornades, on es combinaran sortides pràctiques als embassaments i a llocs d’interès amb sessions a l’aula dedicades a diversos aspectes:  presentació del material d’arxiu fotogràfic i fílmic, el llegat documental d’ENHER, els orígens del projecte hidroelèctric ribagorçà o les estratègies de valorització del patrimoni hidroelèctric  que s’utilitzen en altres comarques.

Aquest curs s’adreça especialment a població autòctona que desenvolupa alguna activitat en el sector turístic, en l’ensenyament o en diferents àmbits connectats amb les institucions ribagorçanes (ajuntaments o Consell Comarcal); a estudiants d’àmbit universitari o de batxillerat; i a persones que, en general, s’interessin per aquests aspectes. Per la seva banda, l’equip docent està integrat per tècnics, geògrafs, guies interpretadors i representants d’associacions, entre altres.

jornades_udl
Jornades udl
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots
Loading... - 221 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Google+ 0 Facebook 0 LinkedIn 0 0 Flares ×