Accés al Pic del Montlude

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
El Govèrn d’Aran senyalitzarà l’accés al Pic del Montlude

·         El projecte, que es troba en fase de valoració, consta en senyalitzar l’accés al Pic del Montlude de 2518m d’alçada i podrà ser accessible des de Canejan, Les, Bossòst, Arres o Vilamòs.

El Conselh Generau d’Aran, mitjançant la conselhèria de Territori, està dissenyant una nova oferta d’activitat de muntanya pel Baix Aran i Irissa.

El projecte, que es troba en la fase de valoració, consta en senyalitzar l’accés al Pic del Montlude de 2518m d’alçada i podrà ser accessible des de Canejan, Les, Bossòst, Arres o Vilamòs.En paraules del conselhèr de Territori d’Aran, Jose Antonio Boya, “des de cada un d’aquests pobles es senyalitzarà el camí d’accés al Montlude aquest estiu i, el Conselh Generau d’Aran i l’Ajuntament de Bossòst col·laboraran en la recuperació del camí de Margalida que es podrà utilitzar per iniciar aquesta ruta des de la mateixa població. També caldrà comptar amb la col·laboració dels altres Ajuntaments perquè s’impliquin, juntament amb el Conselh Generau d’Aran, en la neteja d’algun dels camins tradicionals que actualment es troben força emboscats”.

La senyalització d’aquest projecte aniria a càrrec del Conselh Generau d’Aran que també participaria en la recuperació i neteja dels camins.

“La panoràmica que es pot divisar des del Pic del Montlude és força espectacular i d’una gran bellesa” ha manifestat la conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, Anna Díaz.

La conselhèra Díaz ha afegit “la proposta de potenciar el Montlude com un referent d’alta muntanya pels terçons de Irissa i Quate Lòcs és pels seus valors naturals i també perquè és accessible des d’aquests cinc pobles. Aquest fet el fa força més atractiu ja que la ruta d’accés i descens pot ser diferent amb final sempre en un d’aquests cinc pobles”.

Una vegada dissenyades les rutes, les conselhèries de Territori d’Aran i de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran faran una trobada amb els cinc alcaldes implicats per exposar el projecte i consolidar-lo com un objectiu comú” ha assenyalat el sindic d’Aran, Carlos Barrera.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.434 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×