EL PATRONAT TANCA UN ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB L’ASSOCIACIÓ D’AGÈNCIES DE VIATGES-ACAVe QUE FARÀ POSSIBLE QUE MÉS DE 500 AGÈNCIES DE L’ESTAT AMB 1.000 PUNTS DE VENDA COMERCIALITZIN A PARTIR D’AQUEST ESTIU PAQUETS TURÍSTICS AMB L’OFERTA DEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PATRONAT TANCA UN ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB L’ASSOCIACIÓ D’AGÈNCIES DE VIATGES-ACAVe QUE FARÀ POSSIBLE QUE MÉS DE 500 AGÈNCIES DE L’ESTAT AMB 1.000 PUNTS DE VENDA COMERCIALITZIN A PARTIR D’AQUEST ESTIU PAQUETS TURÍSTICS AMB L’OFERTA DEL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA

AGÈNCIES DE VIATGES

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha tancat un acord de col·laboració amb l’Agència Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe) que farà possible que més de 500 agències de viatges associades arreu de l’Estat amb més de 1.000 punts de venda incloguin a partir d’aquest estiu en la seva oferta els paquets turístics estructurats del Pirineu i les Terres de Lleida que comercialitzen les agències de viatges receptives de la demarcació de Lleida.

Amb aquest projecte impulsat pel Patronat de Turisme s’aconsegueix per primera vegada que el conjunt de l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida que presenten les agències receptives de la demarcació de Lleida estigui present en l’oferta viatges que tenen les agències d’arreu de l’Estat.

En aquesta primera fase del projecte la plataforma ofereix un total de 67 paquets turístics estructurats arreu de la demarcació de Lleida. Per poder transmetre la informació entre l’agència emissora i l’agència receptiva de viatges, el Patronat ha creat la plataforma B2B www.aralleida-acave.com/es, on els agents de viatges d’ACAVe tenen a la seva disposició en forma d’aparador els diferents paquets turístics estructurats que ofereixen les agències receptives de la demarcació de Lleida, amb els seus contactes, preus, serveis i la descripció del paquet turístic que s’ofereix.

Actualment ACAVE està integrada per unes 500 agències de viatges associades que representen més d’un miler de punts de venda a escala de tot l’Estat. ACAVe té una destacada presència a les comunitats autònomes i cal destacar la seva implantació a Catalunya, Madrid, el País Basc i les Balears. Aquesta iniciativa ha estat molt ben valorada pel president d’ACAVe, Marti Sarrate, que l’ha definit com una mesura per a la reactivació de l’estratègia del turisme per part de les comarques de Lleida atesa l’actual situació de crisi sanitària. En aquest sentit ha posat en valor l’oferta de natura i de turisme familiar vinculat amb la sostenibilitat que configuren els valors associats amb la destinació turística de Lleida i com a producte demandat en l’actual situació de crisi sanitària.

En aquest sentit, cal constatar que en la conjuntura actual de crisi sanitària i econòmica les agències de viatges receptives de Lleida, amb una trentena d’empreses arreu de la demarcació, són els motors de l’economia turística transversal del nostre territori. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de portar viatgers al Pirineu i les Terres de Lleida per mitjà de les agències de viatges emissores, el Patronat de Turisme ha establert aquest acord de col·laboració amb ACAVe, que es materialitzarà a través d’aquesta Plataforma Tecnològica. Una plataforma B2B que comporta un intercanvi comercial entre empreses que permet comunicar les ofertes de les agències de viatges receptives de Lleida amb les agències de viatges emissores associades amb ACAVe. La plataforma s’ha desenvolupat de forma bilingüe en català i castellà. El cost del funcionament d’aquesta plataforma anirà a càrrec del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el projecte serà coordinat pel delegat d’ACAVe a Lleida, Jaume León.

Notícies miscel·lani

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 66 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×