9a edició FESTIPALLARS amb èxit absolut

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Festipallars 2016, la millor música “Made in Jussà”

La novena edició del “Festipallars”, que es va celebrar ahir dissabte a Isona, va ser una exhibició de la qualitat del rock i el pop fet al Pallars Jussà

El “Festipallars” ha superat la seva novena edició plenament consolidat com una aposta per donar suport als músics locals i comarcals i alhora promoure la participació i l’intercanvi entre els joves de la comarca.

Han participat a l’esdeveniment 6 grups d’arreu del Jussà d’estils que van des del grunge, el metall o el rock català, entre altres.

El festival va arrencar a la mitja nit amb l’actuació dels novells “Conejox” format per nois i noies de l’escola de música de Tremp, per continuar amb “Stain Alive” un grup que feia la seva estrena davant del públic malgrat estar format per músics amb molt recorregut. Més tard els més joves van ballar i saltar amb les versions de rock Català i pop de “TrastoCATS” per continuar amb estils de més voltatge de “Songbird”, els “Winter Shades”, ja assidus al festival pallares i “Ursonita”. El Dj Luso va posar el punt i final a aquesta edició del FESTIPALLARS cap a la matinada.

El Festipallars, nascut ara fa 9 anys té com a principal objectiu donar suport als músics locals i s’impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.

P1060321

Des de la seva creació, el Festipallars ha anat itinerant per diferents municipis de la comarca i pretén anar integrant al projecte altres poblacions perquè s’impliquin en la promoció de la música i els músics autòctons.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 762 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×