9a EDICIÓ DE L’ESCANYABOCS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La prova d’esports de muntanya de la Seu d’Urgell se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig.

 

S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR EN LA NOVENA EDICIÓ DE L’ESCANYABOCS

L’Escanyabocs, prova d’esports de muntanya de la Seu d’Urgell, obre demà divendres, 26 de febrer, les inscripcions per participar en la seva novena edició que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 de maig d’enguany.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el dijous 19 de maig (fins a les 23 hores) a www.escanyabocs.com .El preu de la inscripció és de 20 euros per a la primera prova, i 5 euros per cada prova addicional. La participació a l’Escanyabocs està oberta a persones majors de 14 anys.

Les proves

L’Escanyabocs 2016 compta com en cada edició amb un total de 5 proves: la cursa de muntanya, el raid, l’orientació, la pedalada i la marxa nòrdica.

Concretament, el dissabte 21 de maig se celebraran la cursa de muntanya, les proves d’orientació (rogaine llarga i rogaine curta), el raid i la tradicional cursa d’orientació urbana nocturna.

Per diumenge 22 de maig estan programades la pedalada i la marxa nòrdica.

Col·laboracions

L’Escanyabocs 2016 compta, un any més, amb la col·laboració de Grifone, empresa vinculada a aquest esdeveniment esportiu de la Seu d’Urgell des de la seva primera edició.

Pel que fa a l’organització tècnica, la novena edició de l’Escanyabocs compta amb la col·laboració de la UEU, ACE Bombers Seu, CEFUC, Club Xinoxano Orientació i l’entitat Gall Negre.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 976 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×