S’OBREN LES INSCRIPCIONS AL 8È VALL DE BOÍ TREK FESTIVAL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

S’OBREN LES INSCRIPCIONS AL 8È VALL DE BOÍ TREK FESTIVAL

El Festival del Senderisme

A un mes vista de la seva celebració, el Vall de Boí Trek Festival obra les inscripcions al programa d’activitats, un dels dotze festivals i el penúltim d’aquesta 8a edició en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus.L’edició d’aquest 2023 a la Vall de Boí tindrà lloc els dies 7 al 8 d’octubre i es considera una cita pels amants del senderisme,  la natura i la cultura.

Durant el festival es proposen sortides que mostraran altres vessants de la Vall de Boí. Es tracta doncs, d’una oportunitat per connectar per una banda, amb la natura i alhora gaudir dels colors de la tardor, del cel Starlight  i per altra, de la cultura tot deixant-se acompanyar pels grans coneixedors com son els guies locals.

L’oferta d’aquest any va des de la realitat de la cabanes de pastor a la muntanya de Taüll, una sortida nocturna amb la lluna “mirva” o quart minvant, fins a una sortida per veure marmotes. I per aquells als que els hi agradi més el patrimoni, una ruta de romànic i falles dos patrimonis de la vall. Totes les sortides acompanyats pels guies experts que us conduiran en aquesta experiència i us explicaran aquests valors.

El vuitè Vall de Boí Trek Festival promet ser una experiència, tant si ets un senderista experimentat com si acabes de començar. A més, ofereix una oportunitat per connectar amb els Pirineus.

Assenyala’t les dates del 7 al 8 d’octubre al teu calendari i vine a descobrir alguns dels tresors que amaga la vall de Boí.

Més informació

Patronat de la Vall de Boí

Tel. 973 69 40 00

Programa d’inscripcions Trek Festival

8È VALL DE BOÍ
S’OBREN LES INSCRIPCIONS AL 8È VALL DE BOÍ TREK FESTIVAL El Festival del Senderisme
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 301 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×