8a edició del Concurs Literari Ficcions supera els 1.800 participants

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Concurs Literari Ficcions 8a edició

El tret de sortida de la 8a edició del concurs Ficcions ha estat tot un èxit , estudiants de més de 252 escoles de Catalunya, Balears i País Valencià ja estan registrats a la web.

Gran acollida del concurs Ficcions per part de les escoles, on més de 252 instituts i d’un centenar de municipis de Catalunya, Illes Balears i País Valencià ja participen a la vuitena edició del concurs Ficcions, una xifra que creix dia a dia. Fins avui ja s’han registrat 1.827 participants, en tan sols dos mesos des de la data d’inici del concurs, dels quals 1078 són de Catalunya, 555 del País Valencià i 185 de les Illes Balears. Els joves estudiants de 14 a 18 anys encara estan a temps, fins el 23 de febrer per registrar-se i participar a través de la web www.ficcions.cat.“FICCIONS, l’aventura de crear històries” és un concurs de creació literària adreçat als estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CF que vol continuar creixent i consolidar-se com el concurs de creació en llengua catalana de referència per als joves.

El funcionament
El concurs es desenvolupa a través de la web www.ficcions.cat, un punt de trobada on, a més de publicar-hi les seves històries, els participants poden trobar-hi notícies, entrevistes i material pedagògic. FICCIONS proposa cinc fragments extrets de les següents obres publicades:

ficcions_8e_edicio
A partir d’aquests inicis, l’alumnat ha de crear una història de tres capítols. La participació pot ser individual o en grups de 2 o 3 persones.

El jurat i els premis
FICCIONS començarà el 2 de febrer de 2016 i s’acabarà el 23 de març. El jurat, format per persones vinculades al món de la literatura i l’educació, valorarà la qualitat i l’originalitat de les històries. El veredicte es farà públic la segona quinzena i els premis es lliuraran al mes de maig, on els finalistes i el professorat hi seran convidats. Els primers premis seran un iPhone o una Play Station per a cada membre del grup guanyador i es lliuraran premis territorials per a les millors històries de cada zona (la darrera edició amb premis: iPod…).

Per a més informació
Responsable del concurs Laura Mesalles: ficcions@amic.media – tel: 93 452 73 71
Web del concurs: www.ficcions.cat

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.276 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×