NOVA 8a EDICIÓ DE BIBLIOTEQUES AMB DO

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOVA 8a EDICIÓ DE BIBLIOTEQUES AMB DO

El vi i els cellers del Pallars tornen a ser els protagonistes de les activitats de febrer de la biblioteca de Tremp

L’Ajuntament de Tremp es suma un any més, a través de la Biblioteca Pública Maria Barbal, al projecte Biblioteques amb DO del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Aquesta iniciativa pretén acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. En el cas de Tremp, la programació compta amb el suport del programa comarcal que desenvolupa el mateix Ajuntament de Tremp Al teu gust, aliments del Pallars i la participació activa dels 10 cellers del Pallars que hi estan adherits.

Enguany es celebra la 8a edició i la Biblioteca Pública Maria Barbal, que ha estat al projecte des de la primera edició, ha creat un espai propi a la Biblioteca i en la programació cultural de Tremp.

El celler protagonista d’aquesta edició és Terrer de Pallars, de Figuerola d’Orcau. Aquest projecte vitivinícola ha estat, doncs, l’encarregat de produir l’ampolla de vi d’edició limitada que identificarà la programació d’aquest any. Es tracta del vi Carràmia, etiquetat amb la imatge identificativa de Biblioteques amb DO. Tots els usuaris que ho desitgin podran comprar-la.

Entre les diferents activitats previstes per a aquesta edició, hi ha tastos, visites guiades a cellers, tertúlies, un joc de trivial, entre altres. Totes les activitats ofertes són per a públics diversos i de caire molt diferent. Els participants podran gaudir de tastos de  vins del Pallars al llarg de les diferents activitats.

8a EDICIÓ DE BIBLIOTEQUES
8a EDICIÓ DE BIBLIOTEQUES AMB DO

Com a novetat es farà un diàleg de dones celleristes del Pallars conduïda per l’actiu Gemma Sangermán, activitat que compta amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat. La sortida enoliterària lligarà enguany vi, paisatge i literatura, i serà al celler Castell d’Encús, gràcies a la col·laboració de Geoparc-Conca de Tremp.

També hi haurà la projecció del documental Vinho del Most Festival i una tertúlia al voltant de la novel·la Quan li dèiem xampany de Rafel Nadal en el marc de la trobada mensual del club de lectura Pepe Núñez de la Biblioteca. Per a infants s’ofereix un taller de decoració amb elements del món del vi i l’hora del conte amb el tast del berenar tradicional de pa amb vi i sucre.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 172 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×