7è RALLY LA SPORTIVA 12H ESCALADA TERRADETS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El 7è RALLY LA SPORTIVA 12h ESCALADA TERRADETS, ja està en marxa. El cap de setmana del 16-17 i 18 de setembre, les cordades amants de l’escalada en paret tenen una nova cita al Congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 de Marató d’Escalada.

Però no només les cordades participants en el Ral·li tenen cabuda en Terradets aquest cap de setmana. Parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d’escalada esportiva, ofereixen bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d’activitats, que com cada any són obertes a qui vulgui apropar-se per Terradets. Test de peus de gat de La Sportiva, com a patrocinador principal de l’esdeveniment, projeccions, bany a la piscina de l’Hotel Terradets o el pròpia sopar-lliurament de premis del dissabte dia 17, són una bona oportunitat per compartir afinitats amb escaladors procedents dels més variats llocs de l’Estat.

Com ja és habitual, també compartirem escalades amb cordades d’altres països europeus com Alemanya, Itàlia, França, Croàcia o Suècia.La Sportiva, oferirà la possibilitat de provar alguns models dels seus peus de gat, compartint escalada amb els integrants del seu equip, com la Berta Martín, Maria Benach, Lluc Macià, Luis Alfonso Fèlix, Dani Fuertes, Álvaro Lafuente, David Palmada ” Pelut ” i l’Ander Lasagabaster. Aquest últim també forma part de l’equip d’escalada de CAMP-CASSIN, unes altres de les principals marques col·laboradores també en aquesta Marató d’Escalada.

La recepció començarà el divendres 16 de setembre a partir de les 18 hores, a la piscina de l’Hotel Terradets, amb unes cerveses i pernilet de benvinguda, que donarà pas a la presentació del INTERNATIONAL CLIMBERS MEETING de Paklenica a CROÀCIA, amb qui el Ral·li Terradets té un acord d’intercanvi dels respectius guanyadors. Aquest és un dels premis per a la cordada guanyadora del Ral·li Terradets, ja que estaran convidats a participar en el seu esdeveniment al maig de 2017, a càrrec de la seva organització.

Fruit d’aquest acord, enguany participaran en Terradets IGOR CORCO i SUNCICA HRASCANEC, guanyador i guanyadora del “Speed Climbing” de l’International Climbers Meeting-2016 de Paklenica.

A destacar també la participació dels escaladors de Suècia, JOEL NYBERG i JOHAN GUILLE, que presentaran imatges d’escalada tradicional a Suècia en diumenge 18 de setembre al matí a la piscina de l’Hotel Terradets, on totes les cordades podran refrescar-se. Una manera relaxada de finalitzar un cap de setmana i generar moltes i bones relacions per a futurs projectes.

Per inscriure-s’hi cal enviar un mail a: rallyterradets@gmail.com La participació està limitada a 35 cordades.

Les cordades participants que no pernoctin a l’Hotel (furgonets, etc …), tindran a la seva disposició dutxes gratuïtes a càrrec de l’Hotel Terradets.

Vertex---Terradets-2016

L’organització vol agrair a les marques i institucions que col·laboren, fer possible aquest esdeveniment:

LA SPORTIVA, EPAPLUS, CAMP, CASSIN, FEEC ARA LLEIDA / DIPUTACIÓ DE LLEIDA, 8C +, JULBO, TENDON, E9, GR ZERO, AJUNTAMENT CASTELL DE MUR, ELEPHANT SLACKLINE i l’HOTEL TERRADETS que a més col·laboració en la logística del cap de setmana .

Més informació a: www.rallyterradets.com i també a Facebook.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.918 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×