La 7a edició Mostremp es vesteix de llegenda

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

La 7a edició Mostremp es vesteix de llegenda

El festival arriba a la 7a edició amb diverses novetats i una programació que compta amb el gènere fantàstic i el cinema inspirat en llegendes tradicionals com a motiu conductor.

Com ja va sent una tradició, Tremp es vesteix de cinema al mes d’agost. Després de realitzar projeccions a fins a 11 localitats dels Pallars, el festival arriba a Tremp el proper dijous 23, on s’inaugurarà amb el film The Witch (La Bruja), un dels títols més originals del cinema de terror recent, un film que explora el caràcter més psicològic d’aquest gènere i que compta amb el protagonisme de l’emergent Anya Taylor-Joy. La projecció serà gratuïta. Per seguir amb aquesta temàtica, el divendres 24 tindrà lloc una taula rodona sobre contes adaptats al cinema, amb la participació de l’escriptor Pep Coll, tota una autoritat en el tema, i el mediàtic historiador pallarès Pau Castell. El diumenge, dins de la secció Finestra Imaginària, es podrà veure una selecció de curts basats en llegendes i rondalles tradicionals.

TheWitch
Fotograma del film The Witch (Robert Eggers, 2016)

I fins diumenge se succeiran les ja habituals projeccions de les seccions de curtmetratges a concurs. A part de la secció juvenil i la secció Pallars&Ribagorça, la secció oficial, amb quinze curtmetratges a concurs, copsarà bona part de l’atenció. Com sempre, el públic tindrà la responsabilitat de votar els curts i atorgar el premi del públic.

Entre les novetats d’aquest any, trobem una taula rodona amb tres convidades de luxe: les directores Neus Ballús, Sílvia Quer i Laura Jou, que ens parlaran de l’estat actual de la dona en la creació cinematogràfica. També com a novetat, celebrem la creació del nou Geoparc Montsec-Conca de Tremp amb la projecció d’una selecció de curtmetratges sobre geoparcs.

Trobareu tota la programació en aquest enllaç.

Mostremp, cinema rural al Pallars, és una iniciativa de l’Associació Mostremp, Amics del Cinema de Tremp. Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Tremp

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 462 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×