TAVASCAN ACOLLIRÀ UNA NOVA CURSA DE MUNTANYA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

NOVA CURSA DE MUNTANYA TAVASCAN

Aquesta nova competició se suma a la tradicional Cursa de la Vall de Cardós

Tavascan serà la protagonista de diferents curses i proves en els propers mesos gràcies al seu potencial i atractiu natural i paisatgístic.



Una d’elles serà una nova cursa que promet originalitat i diferenciar-se de la resta de proves que s’estan efectuant a hores d’ara arreu del territori. Aquesta cursa constarà de set etapes que uniran el Pirineu Català entre Ribes de Freser i Vielha, creuant 5 Parcs Naturals i amb dues etapes en territori Andorrà, seguint principalment el GR11. Se celebrarà del 4 al 10 de setembre amb un recorregut de 248km i 15000m d+.

Tavascan serà el punt d’arribada d’una de les etapes d’aqueta cursa que, com a peculiaritat, es farà en parelles per viure “una sensació diferent” tal i com destaquen els seus organitzadors. Aquesta competició anomenada Pyrenees Stagee Run tindrà diferents modalitats i tots els interessats poden inscriure’s o consultar la informació a través d’aquest web oficial: psr run

marxacardos1a

La Cursa de les Valls de Cardós tindrà lloc el 14 de maig

La Vall de Cardós viurà una nova edició, la número set, de la seva tradicional cursa que discorre pels pobles de la zona.

Enguany, tindrà lloc una marató de 38’7 quilòmetres recorrent 18 poblacions de la Vall amb sortida i arribada a Ribera i un desnivell de 2920 m.

Paral·lelament, també es viurà una mitja marató de 16’8 quilòmetres recorrent 8 pobles de la Vall amb sortida a Ribera i arribada a Tavascan i un desnivell de 1333 m.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.283 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×