7 Anys de Vaques magres i 7 Anys de Vaques grosses

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
Us enrecordeu de la dita dels antics faraons sobre els set anys de vaques magres i dels set anys de vaques grosses?.
L’únic planeta que acompleix aquests cicles de 7 anys és el planeta Urà. Sí, el planeta Urà que, per cert, desconeixien els antics egipcis. Fem-ne cinc cèntims.
Urà tarda 84 anys en completar una òrbita al voltant del Sol i això vol dir que tarda 84 anys en travessar els 12 signes o, dit d’altre manera, en tornar a la mateixa posició que tenia 84 anys abans. Així, doncs, si dividim 84 anys entre 12 signes, tenim que tarda 7 anys en travessar cadascun dels signes zodiacals. Però, si dividim l’esfera (360º) en quatre parts, obtindrem que 84 dividit entre quatre és igual a 21 anys. Quedem-nos amb aquesta xifra.
 
Recordeu que els dos aspectes negatius des del punt de vista astrològic són la Quadratura i l’Oposició, és a dir, 90 i 180 graus respectivament des d’un punt determinat el que, voldria dir, que cada vegada que Urà transita per aquests punts des d’un punt predeterminat, es compliran les expectatives negatives que comporta, mentre que, com els aspectes positius, astrològicament parlant, són el sextil (60º) i el trígon (120º) des del punt predeterminat, les expectatives positives que comporta serien possibles quant el planeta els travessés. Posem un exemple senzill.
 
Urà ha entrat a Àries aquest 2012, any per cert que podem reconèixer com de crisi. Si anem enrera en el temps 21 anys (primer punt de quadratura) ens trobarem al 1991 (al voltant de les olimpíades de Barcelona) època que també va ser de crisi. 21 anys més enrere, seria el 1970, també època de crisi, 21 anys enrere seria el 1949 (no recordo si any de crisi) i, finalment, 21 anys més enrere, correspondria al 1928, any com sabem del gran crak a la Borsa.
És evident, per el mateix plantejament, que la crisi actual no es pot solucionar fins 7 anys desprès, és a dir, el 2019 i que un nou punt de vaques grosses es produirà a partir dels 14 anys des d’enguany (primer trígon), és a dir, el 2026, mentre que, per el mateix procediment, 21 anys després del 2012, és a dir, el 2033, correspondria a una nova etapa de crisi.
Hem podeu dir: sí, clar, però agafant el mateix sistema però partint de dates diferents el resultat potser no seria el mateix. Ben cert, però teniu en compte que jo agafo el 2012 no per que sigui un any de crisi, que ho és, sinó per que és l’any en que el planeta Urà entra dins el signe d’Àries o, el que és el mateix, que inicia un nou cicle de 84 anys.

 

És evident que, des del punt de vista astrològic, el planeta indicatiu dels aspectes econòmics no és Urà, sinó Júpiter, amb una òrbita de 12 anys o 1 any per signe), però sembla ser que, des del punt de vista dels canvis dràstics de cicle, també en l’aspecte econòmic, el que té la paraula, també segons els egipcis, és el planeta Urà.
 
Per cert, ja que estem aquí, i sobre la fi del món del 2012 del Maies, la interpretació és incorrecte perquè en realitat es refereixen a un canvi de cicle, cicle total que correspondria a 5 vegades el “gran any dels caldeus, és a dir, 1080 anys (2160 dividit per 2) multiplicat per 5, és a dir, 5440 anys però, això, no significa en cap forma la fi del món sinó el fi d’un cicle i el començament d’un altre.
Jaume Gibert/ Astròleg 606 848 644  gibert-vidal@hotmail.com – Figuerola d’Orcau 

Consultes d’Astrologia i cursos de Kàbalah, Astrologia i Tarot.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,33 de 5 - 3 Vots
Carregant ... - 2.190 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×