6è AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HOQUEI PATINS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’EQUIP INFANTIL DEL CHPA CADÍ

L’equip compleix el seu somni de participar un any més en el Campionat que aplega els vuit millors equips de Catalunya.
L’equip Infantil del CHPA CADÍ va marxar divendres 21 d’abril cap a Flix per participar al XXXV Campionat de Catalunya Infantil d’Hoquei Patins.
La competició constava d’una primera lligueta en que els equips es dividien en dos grups de 4 equips cadascún. Això implicava un partit divendres tarda i dos més dissabte matí i tarda.
D’aquesta lligueta es classificaven 4 equips (els dos primers de cada grup) a semifinals pel diumenge.
L’equip Infantil del Cadí es va desplaçar amb dos lesionats (amb crosses) dels seus vuits efectius, més dos jugadors alevins de reforç. Més enllà de les lesions, l’esperit que acompanyava a l’equip era molt alt, i amb ganes de poder arribar a semifinals.

El CHPA CADÍ va guanyar per 2-1 al CP VIC “A”, i va empatar per 3-3 amb el CP MANLLEU “A”. En ambdós partits el resultat es va decidir en l’últim minut, amb un gol de victòria a 3 segons del final amb el Vic, i en mig d’una remuntada d’un 3-0 en contra, amb un penalt a
favor a 35 segons del final. Partits molt intensos i amb molta emoció que donaven possibilitats a l’equip Infantil de passar a semifinals.
L’últim partit de la lligueta, contra el que seria després flamant campió, el CE NOIA “A”, va començar molt bé pels del Cadí amb un 2-0 a favor a la primera part. Tot i només necessitar perdre per un gol per passar a semifinals, el partit va canviar a la segona part, i amb
decisions arbitrals que no van afavorir a l’equip urgellenc (4 penalts en contra encara que 3 aturats pel porter del Cadí Jordi Pons), el resultat va ser de 2-5 pels de Sant Sadurní, quedant el Cadí fòra de les semifinals.
Diumenge al matí el CHPA CADÍ va jugar el partit per la 5ena i 6ena posició del Campionat davant l’equip LLEIDA LLISTA “A”, l’altre equip lleidatà classsificat per aquest Campionat. El resultat va ser de 2-5 a favor del Lleida, on l’equip va sentir l’esforç realitzat en les jornades anteriors.
El CHPA CADÍ Infantil sisè classificat en el Campionat de Catalunya, encara no haver aconseguit passar a semifinals, ha demostrat estar a l’alçada dels equips presents en el Campionat, i ha complert el seu somni de poder participar un any més a la màxima competició de la categoria a Catalunya. Recordem que aquest equip ha estat present al PRECAT 2010 i 2011 , CCAT Benjamí 2012 i 2013, i CCAT Aleví 2015.
Cal remarcar la gran organització del Campionat per part del CP FLIX, que ha acollit amb molt d’entusiasme aquesta competició i als seu participants, i amb qui el CHPA CADÍ s’ha sentit com a casa.

CHPACADI_equip
Equip CHPA CADÍ al XXXV Campionat de Catalunya Infantil d’Hoquei Patins :
Entrenador : Manel Rubio
Jugadors : Marc Domingo, Gerard Escolà, Aleix Garreta, Ot Planes, Jordi Pons (porter i capità), Joel Raya, Jan Roca, Roc Xanxo, Albert Isla i Jan Moya (porter)
Delegada : Helena Mendieta
La classificació del Campionat va quedar com segueix :
1r CE NOIA “A” 5è LLEIDA LLISTA “A”
2n FC BARCELONA 6è CH CADÍ
3r CP MANLLEU “A” 7è CP VIC “A”
4t HC SENTMENAT “A” 8è CE ARENYS MUNT “A”

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,50 de 5 - 2 Vots