4T CAMP DE TREBALL “READING LIFE …”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TREMP ORGANITZA EL 4t CAMP

“READING LIFE IN THE ROCKS”

Es consolida així aquest camp de treball internacional al municipi ” Reading life in the rocks”

Tremp, 14 de gener 2015.
L’Ajuntament de Tremp i la Fundació Catalana de l’Esplai han començat a treballar en l’organització de la quarta edició del camp de treball internacional sobre geologia Reading life in the rocks.
Aquest projecte enllaça l’estudi i la divulgació de les Ciències de la Terra, atès la importància que tenen a la Conca de Tremp per la seva riquesa geològica i paleontològica, amb accions de servei a la comunitat, en les darreres edicions, per exemple, s’han dut a terme intervencions a la zona dels Nerets de Vilamitjana, una zona d’interès cultural i paisatgístic del municipi. La proposta s’adreça a joves d’arreu del món d’edats compreses entre els 18 i els 25 anys.

L’edició d’enguany tindrà lloc al mes de juliol i els participants duran a terme tasques de senyalització de rutes geològiques, suport en les excavacions paleontològiques al territori i treball de col·laboració amb la seu territorial de l’ICGC Tremp-Pirineus.

museu d'Isona
Treballs de senyalització direcció al museu d’Isona

L’Alcalde ha destacat la importància d’aquest tipus de projectes ja que ajuden a difondre la bellesa i l’interès turístic que tenen Tremp i el Pallars Jussà, alhora que es una bona forma d’implicar els joves en el manteniment del patrimoni comú.Equip de treball edició 2015
Equip de treball d’aquesta edició 2015

Aquest projecte forma part de la candidatura que s’ha presentat a la Unesco per esdevenir Geoparc. De fet, algunes de les actuacions que s’hi duran a terme inclouen accions més enllà del municipi, a l’àmbit del futur Geoparc Conca de Tremp – Montsec.

Aquest any 2016 s’espera acollir una vintena de joves que com és habitual s’allotjaran a les antigues escoles de Vilamitjana.
Documents adjunts: Fotografies de l’edició 2015

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,57 de 5 - 7 Vots
Carregant ... - 1.999 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×